Nå også i Hagetidend :)

Fra og med dette nr har jeg en fast spalte i Norsk Hagetidend! Hele tre sider har jeg fått utdelt, med tittelen «Inspirasjon fra Moseplassen» 🙂 Bladet kom i postkassa i går kveld og det var veldig morsomt å se hvordan de har satt sammen stoffet jeg har sendt inn, synes det ble riktig så bra. Den består av mange bilder med kort tekst til, og det blir samme bredde i tema som jeg har her på bloggen. For nr 9 så er det georginebilder, en høstbladkrans, en dovegg, ekorn, moseprat og mye mer. En miks av helt nye bilder dere aldri har sett før og bilder jeg har hentet fra arkivet.

Veldig morsomt med ny arena å vise meg frem på, så krysser jeg fingrene for at det faller i smak hos leserene! Håper jo at dere som allerede kjenner meg her fra bloggen synes er fint å se meg et nytt sted, og at spalten fører til at enda flere oppdager bloggen, for ja, jeg synes alltid det er stas med flere lesere 😉

Ha en riktig smashing helg alle sammen!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

10 KOMMENTARER

  1. Jeg har bladet liggende her nå og gleder meg til å lese det. Så flott at du har fått fast spalteplass! Det skal bli gøy å lese fra Moseplassen flere steder:)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her