På God Morgen Norge (TV2) i morgen, fra kjøkkenhagen!

I morgen tidlig (altså torsdag morgen) er det sending fra kjøkkenhagen her igjen 🙂
Jeg har to innslag på fire minutter hver. Første er cirka kl 8.14, andre innslaget er ca kl 8.45. Obs, dette er live og det hender de dytter rundt på innslagene i siste liten. Hele sendingen går i reprise fra kl 10.

I første innslaget skal jeg snakke litt generelt om kjøkkenhagen og vise frem noen utvalgte grønnsaker. I andre innslaget kommer jeg til å fokusere på urtene, både de som kan overvintre ute og hvordan man kan ta med planter inn.

Det er alltid hyggelig å være med på God morgen Norge så jeg gleder meg veldig, og håper du vil se på!

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips