Teaser fra kjøkkenhageintervjuet!

På torsdag hadde jeg jo besøk journalist og fotograf på oppdrag for Hagetidende, de to er som nevnt tidligere i uken forfatterene bak hagebloggen Spirea, og nå har de lagt ut en teaser fra besøket. Stikk inn og se den, legg merke til at det er en bildekarusell øverst på siden.

Veldig morsomt for meg å se hva fotograf Tore har fanget med linsen og journalist Bjørnhild har fanget med penne, men det er mulig noe av det blir litt internt. Dere skjønner, terrassegulvet er for tiden nyvasket og under uttørking før beising (mannen skal beise i morgen). Det er derfor ikke lov å gå på den med sko, og møbler og krukker er lempet til side. Møblene er dessuten bare sånn delvis malte, så dette ble virkelig «backstage» 😉

Og bildet øverst? Det er fra når Bjørnhild og Tore besøkte meg i vinter for å fotografere islykter. Også det for Hagetidende, og den saken tror jeg kommer i første nr i 2014, gleder meg!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her