Stort intervju med meg om islykter i Taras juleblad :)

Jeg er som mange av dere opptatt av at jula ikke skal begynne for tidlig, jeg synes det er tragisk at enkelte butikker tar frem julevarene allerede i oktober. Med ett unntak – når det som selges er materialer eller ideer. For, skal du få ting ferdig til jul så er det jo greit å kunne starte nå.

Nylig ramlet det ned både julebok og juleblad i min postkasse. Juleboken er utgitt av Gyldendal og den skal jeg prøve å komme tilbake til litt senere, den ser lovende ut. Julebladet var altså Taras Juledrøm, og i den er det et intervju med meg 🙂

Tema for intervjuet er islykter, og oppslaget er laget av fotograf Marianne Otterdahl-Jensen og journalist Tone Solberg. Marianne hadde sett meg på God morgen Norge når jeg hadde innslag om islyktene i januar og ringte like etterpå og lurte på om jeg var interessert i et intervju, og det var jeg jo!  Resultatet ble fem sider med flotte bilder og tekst aller først i et riktig koselig juleblad 🙂

Jeg fikk absolutt julestemning av bladet, men aller mest så fikk jeg skikkelig kløe etter å lage islykter igjen. Vinter ekke dumt dere!

Vil du se flere av mine islykter og lære hvordan du kan lage dine egne så finner du alt om islykter samlet på stikkordet islykter. Eller gå rett til feks videoen som forklarer hvordan lage islykter i ballong, eller hvordan lage dekorerte islykter i form. Jeg ser at jeg visst ikke rakk å lage den oppdaterte islyktformvideoen jeg hadde tenkt forrige vinter, så kanskje jeg får rydde litt plass i fryseren og ta vinteren på forskudd?

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

14 KOMMENTARER

 1. Tara juledrøm er i år (som i fjor) mitt favorittjuleblad med nydelige bilder. Stor stas å se deg og de fine islyktene der.
  I mårra skal vi besøk julegården ‘Snoka’ som jeg også oppdaget gjennom bladet.
  Så jeg anbefaler bladet og en påminnelse om Annes flotte lykter!

 2. Det er noe med disse mørke kveldene som gjør at jeg blir litt julete i hodet : ) Jeg får lyst til å pynte å tenne lys : ) Kanskje jeg må ut å handle dette bladet?!

  • Hehe, jupp, men nå nærmer jo jula seg!
   Du trenger ikke handle bladet for islyktenes del, det stoffet finner du jo her på bloggen, men det var mye annet inspirerende i bladet, så du kan jo bla litt i det og se hva du synes 🙂

 3. Ut å sanke mose, kvister, noen rognebær som fremdeles henger på trærne her osv til islykter. Du er en skikkelig inspirasjonskilde. Jeg kan fremdeles høste litt urter i hagen, og neste år blir det flere grønnsaker. Tuse takk for en fin og inspirerende blogg Anne:-)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her