Islykter + meg + God morgen Norge!

God morgen Norge, frokostprogrammet på TV2, skal også i år ha julepyntet utendørsstudio i romjulen. Jeg skal levere islykter til studioet, og nå forstkommende fredag OPPDATERT: FLYTTET TIL MANDAG (23.12) cirka kl 08.10 så blir det et innslag med meg om nettopp islykter. Det gleder jeg meg til! Dessverre er det jo ikke akkurat islyktvær for tiden. Men, de kan godt lages i frysere også, og kanskje litt hjemmelaget vinter nettopp er tingen når været er så lite julete?

Det blir kun ett innslag denne gangen, ikke tre slik jeg pleier å få, så nå lurer jeg veldig på hva jeg skal prioritere – Å demonstrere hvordan lage dekorerte islykter i islyktform, eller hvordan lage ballongislykter. Har du noen formening så blir jeg svært glad for tips! Dere blogglesere kan jo se det hele forklart her i videoer og bloggposter, så jeg tenker mest på de som kan bli nye moseplassen-lesere, hva fenger mest? Hva ville fått deg til å løfte datamaskin/nettbrett/mobil og finne frem til Moseplassen?
Og for å gjenta meg selv: Her er video hvor jeg demonstrerer ballonglykter, her er video med islyktform (som jeg håper jeg rekker å lage ny versjon av i morgen).

Selve programmet går fra kl syv til ti (pluss reprise etterpå). Jeg skal på cirka kl 08.10 med fem minutters innslag. (legg merke til at det står cirka, tiden kan bli noe forskjøvet)

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

7 KOMMENTARER

  1. Jeg tror ballonglykter er det som er enklest å få til av «det man har hjemme». Da slipper man å kjøpe islyktformer eller plundre med bøtte i bøtte. Lykke til!

  2. Trodde jeg skrev en kommentar her? Jeg ville brukt ballonglykter – det er det som er enklest å lage ut fra «det man har hjemme» uten å måtte kjøpe islyktformer eller streve med bøtte i bøtte. Lykke til!

  3. Jeg tenker kanskje at ballonislykter er det som vil nå bredest ut og er aller mest fascinerende, fordi det ikke koster mere enn prisen av en ballong, iom. at vann og kulde er gratis! Mest mulig moro, for flest mulig mennesker til færrest penger! Men jeg elsker også islyktene dine med blomster, de er jo helt magisk vakre, men de er jo litt mer for viderekomne eller spesielt interesserte(men vi er jo også viktige!) Enig, ikke lett å velge!

    Men kanskje du bare kan nevne det, at det også går ann å lage med form som man kan pynte f. eks med blomster og bare vise et lite bilde…? Så kanskje du kan vise det på TV en annen gang? Ev få dem til å gå innom Moseplasssen?

    Hilsen Annette

  4. Jammen ikke enkelt å velge, nei. Synes de med litt farge/blomster i er flotte å vise på tv, så kan kanskje seerne oppmuntres til å se alt fra bunnen av på moseplassen. Lykke til. Nå har jeg huskelapp så jeg får tatt opp programmet 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her