Islyktfest – Takk for alle de fine kommentarene til bloggbursdagen :)

Det er superkoselig å lese alle kommentarene som kommer inn på bloggbursdagsposten. Godt hjulpet av at det er premier å vinne så er det nå 340 kommentarer fra lesere som forteller om hvordan de fant Moseplassen og hvorfor de leser og hva de kunne ønske seg av utbedringer.

Dette er nyttig for meg, også er det jo veldig smigrende da 😉

Om du ikke allerede har gjort det så klikk deg over i bloggbursdagsposten og legg igjen en hilsen så kan du vinne en av de 15 fantastiske premiene!

En av premiene er islyktformen jeg har brukt for å lage disse islyktene. Dette er min favoritt av islyktformene, jeg liker størrelsen og fasongen, og så er den veldig enkel å bruke. Formen kan kjøpes her, og vil du ha en av de andre islyktformene så finner du oversikt over butikker som fører islyktformer her.

Slik er islyktene dekorert:
Det er tre lykter i det første bildet, en uten dekor, en med blomster og en med tallet seks. Sekstallet er klippet ut i tykt papir. Papiret må være litt stivt, og så må det tåle vann uten å lekke for mye farge. For å unngå at tallet falt sideveis inne i islyktformen så er den hengt opp på samme måten som jeg henger opp metallornamentet i videoen om hvordan dekorere islykter, den finner du her. Blomstene er tulipan og nellik, og de ble bare klippet ned i passe lange stilker og dyttet nedi og sto av seg selv. Hadde de ikke stått pent så hadde jeg brukt tapetrikset jeg også viser i videoen.

islykt-bursdag 2

islykt-bursdag-tall

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

  1. Tusen takk for en inspirerende blogg! Flott design og kunnskapsrik blogg. Er så glad jeg fikk høre om deg og bloggen via en venninne! Bare navnet – moseplassen – oser av kvalitet. Mvh Tove Nordgaard

  2. Kjempefine lykter – det masseproduseres her også, og det er så gøy! En islykt til en hver anledning – i går hadde vi en sol-lykt til ære for soldagen i Tromsø. Må utnytte kuldegradene så lenge de er her.

  3. Hei, jeg er så takknemlig for din blogg, her har jeg fått mange gode stunder, sjøl om smertene har. Rast i kroppen. Vi har et fantastisk kaldt vær, og har produsert for fullt fordi dette gir så mye tilbake

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her