Moseplassen fyller ni sider i januarutgaven av Norsk hagetidend!

Årets første Norsk hagetidend er nå på plass i postkasser og bladhyller, og der finner du mine hagegleder over hele ni sider! Tre av de er min egen faste spalte, og så er det hele seks sider med et oppslag om islykter.

Alltid spennende å se hvordan det jeg leverer blir på trykk. Jeg stortrives med å lage spalten i til Hagetidend. Den passer meg perfekt i form med mange små hagedrypp av ulik karakter, og så er det hyggelig å nå ut også til de som ikke er så aktive på nett.

Men en ting er det jeg leverer sjøl, det er enda mer spennende å se hvordan oppslag som lages av andre blir! Morsomt og lærerikt å se hva fotograf og journalist biter tak i og hvordan de formidler det, gøy å se seg selv utenfra 🙂 Det var dessuten et hyggelig gjennsyn med noen av islyktene som jeg hadde glemt, jeg valgte nemlig å ikke fotografere islyktene for eget bruk, slik at artikkelen skulle føles nytt og spennende også for dere som følger meg her på bloggen. Saken er laget av Bjørnhild og Tore Fjell, som har hagebloggen Spirea.

Vil du lære mer om islyktene eller lurer på noe jeg nevner i min egen spalte så har jeg samlet sammen noen lenker. Lurer du på noe som ikke er inkludert her så spør!
* Nøkkelside om islykter
* Nettbutikker med stort eller spennende frøutvalg
* Glassblåser Anne Flohr
* Claus Dalbys hageblogg
* Tips til hvordan så blodbeger
* Mer om lilla blomster

Og du, noe av det kjekke med islykter er at en kan gjenbruke slitne blomster. Så, om du ser i spalten min så ser du at jeg har laget to ulike buketter/dekorasjoner med de samme blomstene, og, så til slutt fikk de avrunde livet i islykten jeg viser her. Maksimert hageglede!

islykt-stjerneskjerm

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

12 KOMMENTARER

 1. Hei Anne

  Vi synes også det ble veldig fine sider. Norsk Hagetidend fremstår med nytt design i år, mens mye av innholdet er som tidligere landets største hageblad tilrettelagt for norske forhold. Hageselskapet håper leserne blir fornøyde.

  Tonje (Waaktaar Gamst)
  Redaktør

  • Hei Tonje, så hyggelig å høre fra deg. Gratulerer med nytt design på bladet, det har blitt riktig så fint 🙂

 2. Hei Anne

  Vi synes også det ble veldig fine sider. Norsk Hagetidend fremstår med nytt design i år, mens mye av innholdet er som tidligere landets største hageblad tilrettelagt for norske forhold. Hageselskapet håper leserne blir fornøyde.

  Tonje (Waaktaar Gamst)
  Redaktør

 3. Vakkert med rød stjerneskjerm i islykten!
  Så gøy med så stor plass i bladet! Gratulerer! 😀
  Ønsker deg et riktig godt og kreativt nytt år!
  Klem fra Lisa

  • ja ikke sant! Jeg ble gledelig overrasket over at stjerneskjermen var så innfrysningsvillig 🙂
   Og godt nytt år til deg også Lisa!

 4. Bladet kom i posten i går og jeg koste meg storligen med bl.a. dine bidrag. Nydelige islykter som dessverre ikke er så lett å prøve ut på Nord-Vestlandet. Her er det nærmest vår i lufta om dagene. Flotte innlegg 🙂

  • Tusen takk Liv, hyggelig at du likte det! Så håper jeg dere får en skikkelig runde med lang fin vinterfrost snart!

 5. Hei Anne!
  Gratulerer med siden i bladet. Veldig bra! Ble litt stolt over deg eg, siden eg har fulgt deg så lenge:) Så lykke til videre!
  Eg heier på deg:)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her