Stort intervju med meg i hagemessens messemagasin

I år skal jeg ha utstilling og stand på hagemessen! I den forbindelse så har messemagasinet intervjuet meg, og det ble et riktig fint stort oppslag over tre sider. Du kan lese den digitale utgaven her.

Dette blir første gang jeg har min egen utstilling og jeg gleder meg masse. Håper den blir populær og frister mange hageeiere til å tilretteleggen hagen for dyreliv. Og, så håper jeg jo at den frister noen nye lesere inn hit på bloggen, naturligvis 😉

Foredraget holder jeg lørdag 5. april kl 15.30, og 6. april kl 16.00.
Utstillingen blir liggende i «glassgangen», det vil si gangarealet du går gjennom når du ankommer hagemessen.
Vil du lese mer om konseptet «levende hager» så finner du mye forskjellig via stikkordet «Levende hager»

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

8 KOMMENTARER

 1. Jeg har prøvd å lese magasinet på nettet, men ble blokkert. Skal prøve igjen :-). Jeg har billetter og kommer enten lørdag eller søndag og da vil jeg høre på deg! Nå har jeg funnet programmet 🙂

  • Ja, jeg fikk også opp den. Kan tenke meg at de har gjort en endring i publikasjonen. Jeg har lagt inn lenken på nytt, nå skal det fungere. Takk for at du sa ifra!
   Og flott at du kommer for å høre på! du må svinge bortom meg og si hei (etterpå, før er jeg vanligvis litt fokusert 😉 )

 2. Takk for den koselige bonusgaven som jeg fant i postkassen i dag, Gleder meg masse til å prøve de nye frøa 🙂 Skal på hagemessa den fredagen, gleder meg til å se utstillingen din, kanskje vi sees 🙂

  • Koselig å høre! Den har ligget ferdigpakket lenge, men jeg kom meg liksom aldri på posten.
   Og om du ser meg på messa så må du komme bort og si hei, jeg er jo _notorisk_ elendig på å kjenne igjen folk, så jeg er IKKE overlegen, jeg vil gjerne hilse på, men greier ikke å huske ansikter

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips