Vinneren av Uteromsprisen ble:

Reklame

Hvert år arrangerer trelastprodusenten Bergene Holm en inspirasjonspris. Den har fem ulike kategorier: Interiør, eksteriør, barneprisen, åpen klasse og uteromsprisen. Uteromsprisen 2013 har dere lesere bidrat til å stemme frem gjennom avstemning her på bloggen, og nå er vinneren kåret:
Det ble det skjønne Orangeriet på Rena, gratulerer til eierene Line og Jan Inge Røe! Det var en klar seier, med hele 47 % av stemmene. På andre plass kom den overbygde verandaen til Anne-Linn Nyfelt fra Nøtterøy med 34 % av stemmene og tredjeplassen gikk til Marianne og Arne Martin Koppen fra Larvik som fikk 19 % av stemmene for sin utestue 🙂
Du kan se mer av vinneren orangeriet og byggeprosessen her.

Har du bygget eller skal til å bygge noe i tre? Da kan du melde deg på Inspirasjonsprisen.  Prosjektet må være avsluttet og ikke eldre enn to år, og trevirke må være hovedelementet i det som er bygget. Søknadsfristen er i november hvert år, les mer her. Det er veldig hyggelige pengepremier, for Uteromsprisen er premien på hele 50.000 kr så det er vel verdt å søke!

Bergene Holm er opptatt av å spre inspirasjon rundt hvordan en kan bruke tre. De har en meget inspirerende byggeblogg som blant annet viser frem finalistene i konkurransen, og litt senere i år får dere oppdatering fra orangeriet. Bergene Holmbloggen finner du her.

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips