Noen av mine favorittstands på hagemessen:

Jupp. Hagemesse!
Masse gøy å se, masse folk å hilse på, og fine ting å kjøpe 🙂

Her er tre jeg synes var spesielt besøksverdig. Så er det enda masse mer natuligvis, jeg har ikke engang rukket over hele messen enda, det har vært litt annet å tenke på gitt med med foredrag og utstilling rundt levende hager 😉

.
Fineste stein-stand:
Beer Sten har en utrolig gjennomført inspirasjonshage. Her er stein satt inn i miljø med planter og bygg og flott belyst. Rett og slett nydelig! Jeg fikk lyst til å legge stein i hagen!

hagemessen-stands-2

.

Smaleste og kuleste planteselger:
Gartneriet Spiren og deres fantastiske juleroser, makent utvalg finner du ikke! Marianne kommer opp fra Danmark med en trailer full av godsaker, og det er et helt år til neste gang. Skummel plass, mye å bære på når man går derfra…
hagemessen-stands-6

hagemessen-stands-5

.
Søteste kjøkkenhage:
Gutta i Garden Living har skrevet kjøkkenhagebok og har laget en kjempefin liten kjøkkenhage på standen sin. I tilleg selger de stauder du ikke finner noen andre steder, ja med mindre du handler i nettbutikken deres da 😉

hagemessen-stands-4

hagemessen-stands-3

.

I tillegg har jeg stor sans for disse fem:
– I Gros hage og Krukkegården. To helt ulike butikker, men ligger rett ovenfor hverandre og snakker nok til samme publikum, – de snakker iallefall til meg. Nyttige og dillete ting til hagen. Fine ting rett og slett 🙂
– La humla suse (kunnskapsgata). Humlekunnskap!
– Hagegal (kunnskapsgata), plantekunnskap, og skravlings 🙂
– Interflora Strømmen. Masse artige planter!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

7 KOMMENTARER

 1. Hei på deg og takk for et flott og inspirerende foredrag på messen i dag. Du har verdens søteste ekorn:)
  Jeg har brukt hele dagen på hagemessen og er strålende fornøyd! Så mye bra på ett sted, og enda bedre enn i fjor også. Det var utrolig fine inspirasjonshager. Veldig utstrakt bruk av sedummatter er spennende og må vel tyde på at det enten er veldig enkelt å anlegge eller veldig i vinden nå. (Eller begge deler)
  Mine favoritter i dag var nok Krukkegården, Garden Living, Spiren Gartneri, Atelier Kari (og foredraget hennes), Skovstuen Pil, foredraget ditt og ikke minst alle de innholdsrike inspirasjonshagene.

  • takk Fagertun! så koselig at du likte foredraget, og flott at du liker messa 🙂

   Rantenhagen og Tone, jeg synes messa har mye bra og er vel verdt et besøk, men den har også mye å strekke seg mot for å bli enda bedre. Det er fortsatt plass til mange flere planteselgere, noe jeg veit hagemessa jobber bevisst for å få til, så da håper jeg at de snart får flere gartnerier og butikker til å stille. Om man blir fornøyd med messa kommer naturligvis ann på hva man forventer og ønsker 😉

 2. Hei 🙂 Jeg var faktisk litt skuffet over hagemessen i år dessverre… Var der på fredag, og syns det var frodigere og mer inspirasjon i planteverdenen i fjor, selv om de har langt å strekke seg. Savnet mer designhager der fokus er på planter og blomster, ikke bare å selge steiner og drivhus. Når det er sagt så var Beer Sten sin stand fantastisk syns jeg, men det var kanskje fordi de hadde integrert hus og beplantingen i sin gjennomførte stand. Synd at hagemessen ikke klarer å få til en større variasjon blant utstillerne, kunne noen fått betale mindre for å heller bringe inn enda mer hageglede, skjønner at det koster å bygd opp designhagene, men det gir så mye til opplevelsen av messen :-). Gartneriet Spiren sin stand var også et høydepunkt for meg, fikk med meg noen vakre helleborus hjem :-). Men hva med norske spesialiserte gartnerier, kunne vært flere av dem tilstede, men koster kanskje mer enn det smaker for dem. Uansett er Hagemessen et høydepunkt på våren for meg, så kommer garantert tilbake og blir spennende å se hvordan messen utvikler seg videre. Hilsen Marianne

 3. Hei Anne. Fikk ikke truffet deg lørdag. Jeg var der men mye tidligere enn deg og ditt foredrag. Kjempefin stand du hadde. Det var også artig å se alle de andre deltakerne. Mye spennende, inspirerende og morsomt stands å se.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her