Har du husket å melde deg på give-awayen for hagespill?

Hager er til for opplevelser! Det kan være søte plommer og velduftende blomster og kvitrende fugler. Og det kan også være en god bok i hengekøya, godt selskap rundt hagebordet og lek på terrassen eller gresset. Og det er da ikke bare barn som kan leke!

Forrige uke skrev jeg om hagespillene til Über Games. De fører en rekke ulike spill som kan gjøre hagelivet enda litt artigere. I forbindelse med bloggposten så har jeg fått ett gavekort på 1000 kr å dele ut, og om du ikke allerede har meldt deg på, så må du sporenstreks skynte deg over i bloggposten og skrive en kommentar, så kanskje du blir den heldige vinneren. Jeg hadde tenkt å trekke vinner i dag, men fordi jeg har vært ekstra dårlig en tid nå (mer om det i morgen), så har jeg skøvet fristen til tirsdag kveld.

— klikk her for å lese om hagespillene og delta i loddtrekningen! —

Anne Holter-Hovind
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

  1. Hei. Rekker akkurat å være med i treknkngen 🙂 Ønsker deg med det samme lykke til med behandlingen. Hilsen Astrid

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

Hagetips