Jeg gir tips om høsthagen i Aftenposten!

For en par uker siden fikk jeg en epost fra en journalist jeg har hatt kontakt med tidligere. Hun skrev på en sak om høsthage for Aftenposten og andre Skibstedaviser, kunne jeg komme med noen små tips? Fort, deadline ruvet… Og ja, det kunne jeg jo 🙂 Nå har saken blitt lagt ut på nett, og du kan lese den her. Hovedvinklingen er hagedesigneren Darren Saines nytransformerte hage, og så på slutten har de smettet inn noen tips om høsthager. Det ser litt pussig ut på den digitale utgaven, regner med at det så litt mindre påhengt ut i papirsaken 😉

Jeg digger høsthager. Jeg tror mange gir opp hagen sin en gang i august og føler at høst er en traurig sak, men det er jeg altså slettes ikke enig i! Høst kan være magisk og fargerik og full av opplevelser den også. Det finnes svært mange planter som er vakre også på høsten. Du kan ha blomstring helt til frosten kommer, blader som transformeres, og bær som holder farge hele høsten gjennom og et godt stykke inn på vinteren.

Plantetips til en flott høsthage:
* Superherdige stauder som blomstrer på høsten
* 10 flotte bærbusker
* Noen av mine høstfavoritter samlet under stikkordet Høsthagen

Og angående hagen til Darren Sains. Om du vil se mer av den så ligger det mange bilder i denne artikkelen hos Hage.no

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

  1. For et utrolig vakkert bilde!

    ( Og liksom både sommer, høst og vinter i ett..!)

    Og veldig bra tips igår om tapegitter i blomstervaser/boller:-)

    Hilsen Annette

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her