Nytt hagetidend i postkassa :)

Jeg har en fast spalte i Norsk hagetidend hvor jeg deler små glimt fra hagen. En miks av planter, dyr og dingster, akkurat som på bloggen. Nå er nr to på vei ut til abonenter og bladhyller, og så tenkte jeg det var fint å gi dere litt lenker videre for noe av det jeg dekker i bladet. Det er jo begrenset hva de får med av tekst der.

* Ekornbolig. Byggetegningene finner du her
* Den blå vasen med grener: Sesons fra Magnor
* Popcorn ‘Fiesta’. Veit du, jeg har i dag lett i ti ulike nettbutikker uten å finne frøene! Tydligvis ikke vanlig art. Som alternativ så kan du bruke ‘Painted Mountain’ som jeg har på min egen kjøkkenhageplanteliste.
* Agurkurt er mye enklere! Den finner du absolutt alle steder med respektabelt utvalg. Den blå er den vanlige, men den finnes altså også som hvit. Blant annet i «Bie elsker Blomst» frøutvalget som nå står rundtom i mange hagesentra :)

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

7 KOMMENTARER

 1. Ja, det var mye fint i nyeste hagetidend.
  Men at den ene av to hagereportasjer er fra en svensk hage i sone 1 var bånn i bøtta i NORSK hagetidend :( Mer enn nok av disse i Hagen for alle.

  • Jeg forstår at det kan være frustrerende for de i nord og til stadig bli bombardert med inspirasjon en ikke kan agere på. Men samtidig, er det ikke mye glede bare i å bla også? Glede seg over bilder? Jeg abonerer selv på engelske hageblad. Svært mye av det de viser der kan jeg ikke gro her, og det generer meg ikke. Jeg fanger inspirasjon, og tenker ikke så mye på hver enkelt blomst, men finner glede i å pønske ut hvordan oppnå stemning med det som passer her.

   Men. Det krever litt kunnskap å erstatte plantene med noe annet, så et alternativ for slike sydenreportarsjer kan kanskje være at bladet setter inn en liten erstattningsliste med noen hardføre alternativ til de mest eksponerte plantene?

  • Jeg kjøper både svenske og engelske hageblader og blir inspirert av dem :)
   Men når jeg leser et blad utgitt av Det norske hageselskapet forventer jeg faktisk (for en gangs skyld) å fråtse i norske, og bare norske hager. Med planter og dyrkningsråd spesielt for våre ymse klimasoner!

 2. Så gledelig å høre at du føler deg bedre! hagetidend har jeg abonnertt på siden 79 ca. så det er jo blitt enda bedre etter at du kom med dine innlegg! Ha en flott søndag

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her