Nedtrykt

Ja, vi er jammen flere her i hagen som føler oss litt nedtrykt for tiden, men hverken blomstene eller jeg lar det gå ut over livsgleden 😉

Krokusen og julerosene fikk en absurd mengde tung snø i hodet forrige uke. Det førte til at noen av juleroseblomsterstilkene bøyde seg såpass at jeg tok de inn i bukett i stedet, og det gav helt tydelige deformiteter på krokusen som nok fortsatte å vokse under all snøen. Men nå har de ristet av seg snøen og blomstrer videre glade og fornøyde.

Selv er jeg bare rett og slett sliten.Jeg kjørte på litt for hardt i begynnelsen av forrige uke og nå må jeg betale prisen. Jeg er generelt veldig forsiktig og god på å disponere futten, men av og til må jeg satse litt, og av og til skjer det ting jeg ikke har kontroll over. Resultatet er at jeg har vært fryktelig sliten noen dager nå. Ugreit, men det går over. Jeg blomstrer videre under snøen, og om noen dager har nok tyngen lettet og jeg kan folde meg ut igjen 😉

– Ha en smashing god påske, og husk å stemme frem dine x-faktor favoritter!

krokus-nedtrykt-1

julerose-bukett-1

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

  1. Godt det er fler av oss! En fin ting å tenke på er at vi «er» ikke sykdommen, vi «har» den! Derfor kan vi gledes samtidig som vi «hviler»litt :O) God påske Anne!

  2. Det er viktig å ta det med ro innimellom og det fortjener du virkelig nå. Jeg mener å ha sett deg i full aksjon lenge. Hyggelige innlegg i Hagetiden også og på TV. Slapp godt av og kos deg i påsken. Håper på fint vær og det ser det ut som det kan bli i din del av landet 🙂

  3. Ja, nå må du ta det med ro i påsken, for nå har du jammen stått på fælt en periode. Så får vi håpe på masse sol som får den fæle snøen til å forsvinne, og blomstene til å spire og gro. Det blir så mye å fryde seg over i tiden framover nå. God påse!

  4. Takk til deg Anne for en hjertelig, inspirerende og livlig Moseplass. Du er med på å skape vårgleden enda større og enda lysere. Ønsker den en strålende påske!

  5. Det er vel lett å være for ivrig, og kjøre seg selv for hardt! Du må prøve å hvile og samle litt krefter nå. Trøstende, og God påske til deg:)

  6. Tusen takk for alle de koselige kommentarene, alle sammen!
    *stor klem* fra meg, og massevis av ønsker for den beste påsken til dere!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her