Møt ekornmammaen Ingebjørg. Kaldt opp etter FB-følger nr 20.000 :)

På søndag runda jeg plutselig 20.000 følgere på Facebook! Det synes jeg var så artig at jeg ville markere, men hvordan? Jeg endte med å lage en kjapp liten videohilsen på FB-siden der og takke alle følgerene, og så når jeg fikk summa meg så fant jeg ut at det kunne være koselig å navngi ett av ekorna mine etter følger nr 20.000. Hun heter Ingebjørg og det synes jeg var det perfekte navnet på ekornmammaen som nylig dukket opp her.

Så. Møt Ingebjørg folkens!

– Hva tror du hun sier til oss?

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

10 KOMMENTARER

 1. Jeg tror ekornet sier følgende:

  Hallå folkens!

  Sku gjerne visst litt mer om hu dama jeg er oppkalt etter, Ingebjørg – kanskje vi har noe mer til felles…?

  Hilsen Annette

  • Kanskje det ja? Det er forresten hele 3000ognoe som heter Ingerbjørg, jeg er fasinert, har ikke hørt den formen før tror jeg.

 2. Eller:

  Hei,

  Ser dere ikke meg? Jeg er selveste dronningekornet Ingebjørg, som vinker fra slottsbalkongen!

  Hilsen Annette

 3. Så artig. ante ikke at Ingebjørg er et kongelig navn, men javisst hadde vi for lengesiden en prinsesse Ingebjørg. Morsomt!

  Og javisst, absolutt slotsbalkong det der altså!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her