Vil du hjelpe meg?

anne-moseplassenHei:)
Denne uken har vært veldig morsom! Jeg har endelig fått flyttet bloggen, og det ble heldigvis tatt godt i mot av dere lesere 🙂

Besøkstallene har vært finfine med mellom 7.000 og 8.500 unike besøkende pr dag! Den hyggelige leserøkningen kommer av at jeg har fått masse ekstra besøk inn fra Facebook fordi dere har vært flinke til å like og dele postene mine. Tusen takk for det!

Men, jeg har dessverre fått mindre trafikk fra Google. Det kommer av at jeg har endret domenet (bloggadressen) fra moseplassen.com til moseplassen.no. Dette fører til at google ikke skjønner at jeg er en anbefalt side, og dermed viser meg mindre flittig

Dette ordner seg visst av seg selv, men det kan ta tid.
– men DU kan kanskje hjelpe!

Anbefal Moseplassen!
Har du en blogg eller hjemmeside? Synes du Moseplassen er verdt å anbefale? Ja da blir jeg svært glad om du vil gjøre akkurat det. Skriv en bloggpost og lenk til moseplassens forside eller en av postene mine (feks en av samlingen Moseplassens beste). Jo flere slike lenker til mitt nye domene, jo raskere skjønner google at Moseplassen.no er bra og jo høyere kommer jeg i søkene. Lån gjerne ett av mine bilder for anbefalingsposten om du ønsker det.

Har du ikke blogg så kan du anbefale gjennom facebook, instagram eller over lunsjbordet med venner og kollegaer. Det er alltid flott, og  selv om det ikke hjelper meg i google så bidrar det jo til å eksponere flere for min grønne verden. Jeg er svært glad for alle anbefalinger jeg får, for det er utrolig kjekt at noen synes det jeg gjør er bra nok til å dele med andre 🙂

Vinn!
Har du anbefalt meg til noen? Ja da vil jeg gjerne høre det! Bruk kommentarfeltet her og fortell meg, så blir du med i en trekning om noen overraskelsespakker fra hagen med planter og egenhøstede frø 🙂 Jeg trekker på mandag kveld og sender ut i løpet av neste uke.

PS: Jeg veit at kommentarfungsjonen her er litt uvant, men det er veldig ordentlig firma du trygt kan gi epostadressen din til, eller du kan logge deg inn via facebook ol. Ikke bruk anonym, da får jeg ikke tatt kontakt med deg om du vinner 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

13 KOMMENTARER

  1. Jeg har lagt inn din no.link på min facebook side. Samt invitert mine «hagevenner» til å like din facebookside. Lykke til med bloggen videre.
    Mvh Bjørg Busterud

  2. Hei! Jeg har noen mystiske tekniske feil på kommentar-systemet mitt som gjør at jeg ikke så lett får oversikt over hvem som har kommentert (de ligger i adminpanelet, men kun noen få vises her og i adminpanelet er det rotete). Så. Jeg venter bittelitt med å trekke til jeg har oversikt, forhåpentligvis i morgen!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her