Intervjuet om høstblomster på Natur i verden, NRK

anne og syrinhortensia-1
God morgen! Om er skikkelig morgenfugl så kunne du i dag tidlig høre meg pludre i vei på NRK P1 om høstblomstrende hage. Men om du ikke fikk hørt det live, så kan du høre det hele på nett! Klikk her for å komme til sendingen, og så klikker du der det står «hør Naturens verden».

Jeg ble intervjuet av Monika Bilkås, og dette er altså det første av tre innslag fra hagen! Vi følger opp de to neste søndagene med mer høsthageprat, og fugleprat 😀

hostfloks-regndraper-1Fikk du lyst til å lære mer om hva som blomstrer på høsten? Jeg har en ypperlig samling blogginnlegg her – massevis av gode tips!

Om du lurer. Bildet over viser meg forran en syrinhortensia som jo er en av plantene vi omtaler. Nei, ikke min den er ikke såå stor, bildet er et tatt i Botanisk hage på Tøyen for noen år siden. Bildet til venstre viser en høstfloks.

Og hei til alle dere radiolyttere som nå ramler inn! Jeg håper dere trives her på Moseplassen. Følg meg gjerne på Facebook og Instagram og Snapchat: moseplassen for jevne hagedrypp! Er det noe jeg sa under sendingen som du lurer på så still gjerne spørsmål 🙂

SaveSave

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her