Fortjener Moseplassen en pris?

I januar 2008 startet jeg et eksperiment: Moseplassen. En plass å dele hagegleden, en mulighet for å delta og til å bidra. Det hele har vokst seg gradvis større og større, og har blitt min lekeplass og jobb, og stolthet.

For ja, jeg er helt oppriktig stolt av Moseplassen!

Og ikke bare er jeg stolt av Moseplassen, jeg er uendelig glad for at bloggen og de andre kanalene lot meg oppdaget at jeg har en interesse og talent for formidling, og at den har gitt meg mulighet til å utvikle meg som formidler. Dette så jeg ikke for meg for ni år siden for å si det sånn..

Det jeg heller ikke så for meg var at bloggen skulle bli flittig besøkt, og i allefall ikke at den skulle nomineres for pris.

Men nominert er jeg, for Vixens pris for årets beste interiørblogg.
Eh. Ja, du leste rett. En hageblogg er nominert til interiør… Høres rart ut, men om man ser veldig overordnet på det hele så er det ikke helt tussete, jeg skriver om mye av det samme som interiørjentene: gode rom og gode dekorelement. Men mine rom er ute i stedet for inne, og dekorelementene mine er levende blomster og dyr, i stedet for pynteputer og nips.

Så. Jeg er en av de utvalgte interiørsemifinalistene, og det er dere lesere som bestemmer om jeg får komme til finalen. Og det gjør du ved å stemme HER. (og kremt, fordi Vixen er dust så kan du stemme hver dag, så selv om du har stemt før så er det hyggelig om du stemmer igjen).

Jeg er noe skeptisk til at jeg vinner kan man si, men det hadde vært veldig hyggelig å få være finalist :) Ett skritt om gangen iallfall, så: Om du synes Moseplassen fortjener en pris, stem meg frem :D

– og uansett så håper jeg du har en en finfin romjul!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

16 KOMMENTARER

    • Herlig Randi, ja du er jo virkelig en av de som har fulgt meg lengst, gøy!
      Og godt nytt år til deg også!!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her