På NRK P1 i morgen for å snakke om hva du kan gjøre i hagen NÅ :)

I morgen (søndag) skal jeg på NRK P1 Brønsj og snakke om hagelivet i februar. Det blir først et segment om hva du kan (og bør) gjøre ute i hagen, og så ett innslag om hva du kan gjøre inne. Vi starter opp kl 14.05.

Noen stikkord er:
* Unngå at snøen gjør skade
* Beskjære (eller for å være presis, ikke beskjære)
* Hvordan få småfuglene gladere og tettere på
* Bruke kulden til noe smart… 😀
* Legge planer for en eventuell utbedring av hagen, –  hvordan få mest mulig ut av innsatsen din
* Kjøpe frø, men trolig vente med å så..
* Juksevår 🙂

Lenge siden sist jeg var på radio nå. Gleder meg, og håper du vil høre på!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her