Vårglimt fra Marias hage

Cardamine glanduligera

Jeg har de siste dagene vært en tur i Horten hos Maria. Der gnistret hagen som vanlig, og så kom jeg meg også ut på en par andre hagebesøk, til Finn og til Bodil 🙂

Helleborus / juleroser hos Maria

Jeg sov hos Maria og våknet til de mest vidunderlige soloppganger, og hadde små rusleturer i hagen titt og stadig gjennom dagen. Her er noen bilder fra Marias hage:

Jeffersonia dubia
Vårkornell og Marias fantastiske skog

Vårkornell har jeg på balkongen, så klikk her for å lese mer om den, genial vårblomstrende busk!

Acer negundo ‘Kelly’s Gold’
Lønn. Acer negundo ‘Kelly’s Gold’
Krokus 'Spring Beauty'
Krokus ‘Spring Beauty’
Lønn. Acer palmatum Katsura
Vårblomstrende iris er så fint! les om de her. Dette er en Iris reticulata ‘Harmoni’
Marias lille skog, med den lave Cardamine glanduligera helt fremst, som dere også ser i toppbildet.

Det ble en herlig hagehelgferie!
Jeg var som sagt innom Finn Schjøll sin nye hage også, men der ble det bare til at jeg rakk innebilder og de lå på Story (you snooze you looze, men kommer mer derfra senere!). MEN, vil du se en Horten-hage til så anbefaler jeg at du går på Moseplassens Instastory NUH, der er det noen glimt fra Bodils skattekammer av en hage! Anbefales 😀

(Pst, om du ikke får opp Moseplassen i dine storyanbefalinger: Jeg publiserer daglig nå, gå rett til profilen min og trykk på profilbildet, så lærer etterhvert Instagram at du gjerne vil se det så den legger i anbefalte).

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her