Oppvåkning!

Hei!

Mange måneder siden sist jeg blogget nå. Og trolig forteller jeg etterhvert litt om hvorfor det ble sånn og hva jeg har brukt bortetiden på, men for nå får det holde at jeg sier at jeg måtte legge bloggen til side en periode for å gi meg selv mulighet til å komme ovenpå med helsa.

Tulipanspirer presser seg opp gjennom gamle blader

Det har vært rart å ta denne bloggpausen for det gir meg så mye å jakte gode opplevelser og dele glede og kunnskap med dere. Men det var riktig å ta en pause, og nå er det riktig å komme tilbake 🙂

gammel lønnenese med spire

Den milde vinteren har gitt tidlig vår i Oslo, og jeg benytter anledningen til å vekke opp både hagen og bloggen på en gang. I god tidligvårstil så akter jeg å la dette gå litt sakte, så det blir ikke daglige bloggposter, men en par i uken blir det garantert, og mer jevnlig på Instagram (spesielt på Insta-story som jeg jo elsker!)

Gleder meg til å dele hagegleder med dere, her er en par smil fra meg, balkongen og nabolaget mitt 🙂

Snøklokker under en busk
Snøklokkene blomstrer i nabolaget
gul krokus i blomst
Og på balkongen blomstrer de første krokusene!

Pst: Jeg har allerede neste bloggpost klar! Den viser hvordan balkongen har sett ut i vinter, og gir noen gode tips til hvordan ha det flott ute også når det er minusgrader 🙂 Kommer på mandag, så kom innom her igjen da, og så kommer det mer vårtegn fra balkongen utover uken!

Anne smiler i solen
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

17 KOMMENTARER

 1. Hei! Så kjekt du har det betre og er tilbake.
  Du var no ei av dei fyrste eg oppdaga i bloggverda for over 10år sidan og har fulgt deg sidan. Min blogg ligg på «is» og om den nokon gong kjem opp og går igjen veit eg ikkje. Men sidan eg oppdaga at du var på Instagram fyl eg deg der.
  No gler eg meg til våren og det klør i fingrane. Akkurat no kom snøen ein tur. Syns på ein måte at våren kom litt vel tidlig, for når snøklokker blømer er det vår. Oss får vel ta imot årstidene når dei dukkar opp.
  Riktig god helg vidare!
  Mvh Sigrid

  • ja, våren er litt i overkant ivrig i år, menmen, vi får ta gledene, og prøve å begrense bekymringene. Jeg nyter våren med alt det gode den byr på, og hyggelig å høre at du følger på Insta! Jeg er jo veldig glad i Instastory, det blir mer direkte på sett og vis.

  • Hei Liv, veldig kjekt å være savnet og ønsket. Takk for gode ord, og god vår til deg!

 2. Så flott å ha deg tilbake. Har hatt en pause i hageblogging og hageinstagraming jeg også, men med lysere dager kommer energien og nå er jeg der igjen. Og fortsetter å følge deg, både her og der 🙂

 3. Vilken bra tidpunkt att starta om… Och bra att du lyssnade på kroppen det är många som låter bli. Vårtecknen är väldigt många därute nu 🙂

  Ha det gott! Carina

  • Det er jo ikke så lett bestandig å prioritere «rett» før man veit hva rett er, men jeg prøver da 🙂 God søndag til deg, og håper våren bringer deg mye glede

  • Hei Hanne-Lise, takk for gode ord, og veldig hyggelig å høre at du gleder deg til mer fra meg

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her