Forsidepike :)

I nyeste utgave av Hageliv og uterom er det åtte siders intervju med meg, og til min store glede havnet jeg i tillegg på forsiden! Jeg synes det ble en virkelig fin sak, og bildene er jo en ren drøm. Står i en bladhylle nær deg nå, klar for påskekos 🙂

Det er skikkelig stas når fagfolk kommer på besøk slik. Det er så gøy å se hagen gjennom deres øyne, både i bilder og tekst.

Vi begynte dagen på «skyggesiden» hvor det kun er morgensol, og latteren lå løst 🙂

Artikkelen er laget av Jane Ødegaard og Kristin Tanderø Brekke. Kristin står for teksten, Jane er fotografen. De var her en lang deilig dag i midten av august i fjor. En solrik og hyggelig dag, og det er SÅ morsomt å se det hele på trykk nå.

Kristin til venstre, Jane til høyre. Og ja, Kristin vasker… 😂
Både Jane og Kristin var skikkelig sporty og virkelig jobbet for å fange hagen fra sitt beste 😀
Som sagt, det sto ikke på innsatsen!

For litt ekstra bildekrydder til dere som følger bloggen fast så lånte jeg inn noen stoler og tekstiler fra Purnorsk. En genial møbelbutikk som holder til en par kvartal unna meg, hvor alle produkt har en norsk tilknytning.

De hvite stolene er Lido fra Fiam, pleddet er Bunadspledd fra Fram Oslo, puten over er Tile fra Muuto og i tillegg var det noen andre puter fra Purnorsk. Sofagruppen er min egen (sponset for fem år siden fra produsenten Sundays Design), men Purnorsk har den også 🙂

Og den fine grønne kjolen, jo den er fra Cathrine Hammel, norsk designer. (Ja, jeg liker å kjøpe norsk design og produksjon).

Oppslag fra bladet. Står i en bladhylle nær deg! Hageliv og uterom altså 🙂

Håper du vil like artikkelen, fortell meg gjerne hva du synes 💚

.

Pst, lyst på litt mer «bak saken» bilder? På Instagramkontoen @hagelivoguterom ligger det en liten video nå, det er bilder på fotograf Janes konto @hagekolonien, og i løpet av helgen kommer det mer på min konto @moseplassen (spesielt på story).

God helg!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

4 KOMMENTARER

 1. Da er min første syrinhortensia innkjøpt etter inspirasjon fra artikkelen. Tusen takk for inspirasjon. Gleder meg allerede til den skal blomstre selv om mannen er skeptisk til de kjipe pinnene

 2. Hei Anne! Å som jeg gleder meg til det bladet. Så nydelig bilde av deg på Jannes konto. Du må både være stolt og glad. Du ser jo ut som en grønn drøm, bokstavelig talt, der du går i en grønn kjole med en grønn vertøyskasse (?) i hånda. Gratulerer!!!
  Ha en herlig vår, sommer og høst i din flotte hage.
  Mvh Mette L

  PS. Hagen til Maria så jeg forresten første dag den ble lagt ut på NRK. Helt uimotståelig flott. Du er heldig som får nyte hennes hageglede. Sikker på at dere har stor nytte av hverandres kreativitet.

  • Så hyggelig du likte reportasjen Mette!
   Og ja, det er herlig med hagevenner som Maria, jeg lærer mye av henne 😀

   Verktøykassa er sånn søstrene grene greie og ikke noe jeg ville hatt verktøy i, men overraskende praktisk for småspader og sekatør og dignster 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her