Endelig nye hageprogram!

Trädgårdstider:

I morgen (tirsdag 16. mars) starter den koselige svenske serien Trädgårdstider opp igjen! Helt nye episoder som ble filmet i fjor. Også i år er det firkløveret John, Pernilla, Tareq og Malin som inspirerer og gleder oss med smått og stort av hagegleder.

Sendes på SVT1 kl 20.00, med reprise på SVT1 onsdagen kl 13.30
Programmet legges i tillegg på SVT-play, men nytt av året er at det kun kan sees på nett om du bor i Sverige. OPPDATERT: Det går visst å se fra Norge alikevell! Aner ikke om SVT har ombestemt seg, eller glemt å sette på blokken.
Følg Trädgårdstider på deres facebookside her.

Tid for hage:

Den 21 mars kl 20.00 starter TV2 opp igjen sin fine serie Tid for hage, også dette helt nye episoder altså. Kjersti, Einar, Andreas mf ordner opp i hager og skaper oaser.
Programmet kan i tillegg sees på TV2 sumo (abonement).

Ernst:
Svensk TV4 kommer forhåpentligvis med ny sesong av Sommar med Ernst, men han pleier ikke starte før utpå sommeren.

NRK….
NRK har dessverre ingen egen hagesatsning i år så der blir det repriser og oppkjøp. Jeg er glad i mange av de oppkjøpte seriene de sender jeg, men det er nå noe helt eget med å få se hager med klima nærmere vårt eget…

Andre hageprogram du kan se nå:

NRK: Montys hageverden

BBC produksjon, orginaltittel; Gardeners World.
En nydelig hageserie å følge med på, koselig og inspirerende.
Ny episode hver mandag kl 20.00 på NRK2, med reprise av denne episoden natt til tirsdag kl 0410 på NRK1 og på torsdag kl 1045 på NRK2. Se nye og gamle episoder på NRKs strålende nett-tv


Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

8 KOMMENTARER

 1. Takk; Anne; masse hygge her; MEN kommer til å savne Heidi og Camilla med «Hagen min» De er en fryd å se på. Skulle ønske de laget enda flere programmer av «Hagen min» hver sesong.. Tvi tvi for at det skjer i årene som kommer. Ellers er Pernille og co, og Monty Don også flotte. Men enig med deg; Heidi og Camilla er jo tettere på oss hageglade nordmenn. Takk for all nyttig info, ønsker deg og alle en flott hagesesong!

 2. Jeg er helt enig med dere, kjempetrist at ikke Heidi og Camilla kommer på NRK i år. Vil bare tipse i disse corona-tider, om at massevis av Gardeners World med Monty Don er å finne på You Tube også. En må jo kose seg med noe, når alt sosialt er innstilt…

 3. Det er ett hage/garetner program til nå som går på svensk tv4 Karl Fredrik på Østerlen heter det. Onsdager kl 21.00 rep søndag kl 13.25 ( mener jeg det var)
  Har ikke sett programmet, glemte rett og slett episode 1.
  Det jeg vet er at han er en veldig dyktig florist og har vært med Mari Mandelmann flere ganger ( Mandelmanns gård for dere som kjenner til den)

 4. Gleder meg over hageprogrammene som kommer. Liker best de som er fra Skandinavia, de er mest lik våre hager, og våre muligheter når det gjelder planter. Lekre hager i sydligere land, men de blir ikke realistiske for meg, annet enn å bare nyte, da!

 5. Så fin oversikt, da blir det svensk hageprogram på meg i år.
  Men kommer til å savne «Hagen min». Det var noe helt eget, og jeg gledet meg som en unge før hver nye sesong.

 6. Hei, jeg får ikke til å se noe på tv4 Play, hvordan får du til det? Får opp at man må oppgi svensk personnr for å få se

 7. Mandelmans på Tv2 og Sumo er vel også på en måte et hageprogram. Flere gode tips å ta med seg derfra men enig kommer til å savne Hagen min

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her