Se Marias fantastiske hage på NRK!

Yey!
Faste lesere av bloggen kommer til å nikke gjenkjennende på tirsdag, for da tar NRK dere med ut i Marias hage, en vidunderlig hage jeg ofte besøker og deler fra.

Gjennom hageportal med epletrær og ned hagesti. Hos Maria, en uke før NRK startet å filme for Hagen min

Nrk programmet Hagen min har filmet hos Maria Strøm gjennom sommeren, og programmet er både koselig og inspirerende. Dere får se en hage med unik beliggenhet, med spennende hagedesign og mange forskjellige hagerom, med stier og sitteplasser og småhus og gjerder, og mye smart gjenbruk. Og ikke minst, et utrolig interessant utvalg av planter.

Og så får dere møte Maria. Fine flotte Maria 🙂

Maria, Heidi og Camilla. For hage på resept, hagen min på NRK
Maria i midten, og Heidi og Camilla fra Hagen min på hver side

Programmet heter Hagen min, og går på NRK1 på tirsdag kl 20.15, og i reprise natt til fredag kl 04.40. Det kan også sees på nettv.

Hus med hengekøye og sitteplass, og terrasse. Hos Maria, Hage på resept
Bildet er tatt motsatt vei av forrige, og viser sitteplass, dam og utsikt over oslofjorden

Maria blogger!
Mens du venter på tirsdagen så synes jeg du skal svippe over på Marias blogg Strandhuset. Der kan du blant annet lese om hvordan Maria bruker hagen som en terapihage, og du kan følge hagen helt tilbake til sin start for ti år siden.

Et av mange småhus hvor Maria har laget ligge og sitteplasser. Fordi hun bruker hagen som terapihage. Nrk, hagen min, hage på resept.
Hagen er full av sitte og liggeplasser, som blir flittig brukt av Maria 🙂

Håper du ser programmet, gleder meg til å høre hva du synes! Og du, tips gjerne vennene dine, jeg tenker mange kan la seg glede over dette programmet 😀

Bildet er tatt litt tidligere på våren enn NRK filmer første gang for Hagen min, hage på resept. Drivhuset har ikke fått på plater enda

Pst: Får du så lyst til å se enda mer fra denne hagen så kom tilbake hit. Jeg har allerede blogget mye herifra, og har mange flere bloggposter som venter på å bli skrevet. Blant annet kommer det bilder som viser hvordan prosjektene NRK-prosjektet fulgte grodde seg til 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

  1. Hei!
    Ser ikke hvordan man kan spørre Maria på bloggen hennes, jeg bare lurte på hvilken høyde sånn ca. hun har på sine kastanjegjerder, ser ut som det kan være forskjellige høyder. Jeg har også store hunder, så lurer på hvor høyt det burde være sånn for sikkerhets skyld…….. det kan jo bli en snøvinter igjen, og vil ikke de bare skal kunne labbe over.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her