Idyll

vintervest
Det er nesten helt stille her, i allefall om man tenker på at det jo faktisk er i en by og ikke langt inni skogen et sted. Det er ikke trafikk å høre, verken bil eller trikk eller fly. Deilig!
Eiendommen ligger jo i et tett befolket ommeråde, enkelte av nabohusene ligger ganske tett på, men på grunn av terengfallet så føles det slettes ikke så tett som det er. Det er et skikkelig veletablert nabolag, med hus og folk i alle aldere, kjempekjekt.
Bildet viser utsikten mot vest, ikke akkurat fjordpanorama, men det er da luftig i det minste. Bildet er tatt fra verandadøra, i 180 grader radius.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her