Hagemesse denne helgen!

I morgen (fredag) starter Hagemessen igjen. Den holdes i Norges Varemesse på Lillestrøm, og er et årlig must for meg 😀

Jeg kommer til å rapportere underveis på Instagram-story, så dere som har Instagramkonto kan følge med der. Så skal jeg lage en bloggpost med noen av høydepunktene, men det er det ikke sikkert jeg orker før helgen er omme.

Om du skal på hagemessa og ser meg så kom gjerne bort og si hei! Jeg er virkelig elendig på å kjenne igjen folk, så hver så snill si hei og navnet ditt selv om vi har møttes tre ganger allerede… Jeg kommer til å være på messa fredag og så enten lørdag eller søndag. Eller alle tre, vi får se.

I Gros hage. Masse flott hagestæsj, Dalbys bøker, og litt planter

Hva jeg planlegger eller håper å se på messa? Jo, for eksempel:

 • Spennende stauder hos Garden Living
 • Spennende tomater hos Corinnes tomater
 • Designhagen til naml (mf)
 • Foredrag! Det holdes flere spennende foredrag jeg akter å få med meg 😀
 • Hagemøbler hos blant annet Fine Design
 • Hyggelig og informativ hageprat hos Hagegale, Kvann, Sambima og andre geniale foreninger i kunnskapsgata
 • Drivhus, drivhus, drivhus. Har du lyst på drivhus i år så er virkelig Hagemessa stedet å gå, der får du sett masse ulike modeller og det er ofte gode messetilbud. For meg er det en genial plass å få overblikk over hva som tilbys, selv om jeg jo ikke skal ha noe drivhus selv i år.
 • Robotgressklippere, ikke til meg selv, men jeg vil gjerne bli litt kjent med hva som finnes av modeller for det er noe jeg stadig får spørsmål om.
 • Hagepynt hos Syverud gård
 • Gruten. De driver mest med kaffegrut, meeen jeg ser de har holdt markkompostkurs før, og tenker at jeg skal ta en prat med de om markkompost. Føles som noe jeg skal prøve meg på nå!
 • Sommerblomster mm hos Blomsterhagen
 • Taugland, trelastforhandler, jeg har noen byggeprosjekt jeg går og tenker på for balkongen (møbler) og har lyst til å lufte ideer med de.
 • I Gros hage for sjarmerende hagegreier. Og en prat med Gro. Det gjelder jo forresten for mange av standsa på messa, jeg har jo blitt kjent med folka bak bedriften over åra 🙂
 • Og masse masse stands til!
Visningshage 2017

Pst, jeg skal ha med rullestolen min, naturligvis, har du en slik du også så ta den med! Sjefsmyeenklere å kose seg på Hagemesse med litt helseutfordringer da!

Min bror og meg på Hagemessa. Det er han som har lært meg at rullestoler = fantastiske hjelpemiddel 🙂


Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her