På tirsdag starter ny sesong av NRK sitt hageprogram!

Programleder og fotograf for programmet hagen min

Hagen min er en hyggelig hageserie hvor vi i hver episode følger en hage og hageeeier gjennom en hagesesong. Den er filmet i Tromsø, Lillesand, Halden, Volda, Horten og Tysvær.

Første episode går tirsdag 31.mars, kl 20.00 på NRK1, med reprise søndag kl 9:30 (NRK1), og natt til mandag kl 03:40 (NRK2).

Du kan også se programmet, (inkludert tidligere sesonger), på NRK sin udmerkede nett-tv. Og du kan følge serien på deres Facebookside og Instagramkonto.

Jeg gleder meg spesielt til denne sesongen for en av hagene har jeg besøkt ofte og det blir veldig kjekt å se den gjennom andres øyne. Men mer om det i neste uke, for først vil jeg nyte hagebilder fra Sørlandet i kommende episode 🙂

Så, gleder du deg til ny sesong av programmet?

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her