Reisen til Gæken :D

snoklokkeHva gjør man vel ikke når det går ville rykter om at våren har kommet til Bergen og snøklokkene blomstrer? Jo, man setter seg på flyet 😉
Og la meg presentere for dere en liten gjeng glade snøklokker! Disse sto og gjemte seg bort under et brysomt tre oppe i en park på Nordnes, men skal man stole på de lokales raporter så er for tiden å finne over alt.
Vintergæk er det danske navnet på snøklokker, og betyr en som narrer vinteren. Jeg synes navnet er så tøft, at jeg herved har tatt det i bruk.
Nuvell, når det ser sagt så venter jeg fremdeles på vinteren, og håper den kommer med vakre snødynger og rimfyltetrær og andre herligheter. Men i mens så kan en jo la seg glede over det som er, eller hva?
Visste du forresten at det finnes masse ulike snøklokkeslag? De enkle er jo de vanlige, men de finnes også fylte og med ulike grønne tegninger. Jeg må si at jeg synes at mange av slagene er noe like jeg da, men om du vil kan du jo titte litt i dettegalleriet

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her