Tomatbonanza

Valgets kvaler. Hvilken tomater skal man velge…
Jaha tenker du kansje, er det så vrient da? Du har de røde og gule, og de store og de små.
Hehe, det tenkte du vel ja….
La meg introdusere deg for tomatsidan.se Klikk og bli sprø 😀
Der finner du en tomatgal mann som vel har tett oppunder 200 tomatsorter til salgs. Røde i ulike størrelser og smaker, gule, grønne, rosa, hvite og «sorte». Siden har også  god informasjon om de ulike slagene slik at en kan velge plante basert på bla modningstid, utseende, smak og sykdomsresistens.
Planen var å så tre ulike slag tomat, men det var før jeg kom over nevnte side… Nå veit jeg ikke helt hva jeg ender med. Jaja, dere får følge med, for om jeg kjøper mange slag, så drypper det sikkert noen tomatplanter på uskyldige besøkende også, det går jo liksom ikke ann å så ett og et frø heller 😀

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her