Blyge spirer

primulaspirer2Nei, nei gutt, dette må bli slutt.
Ikke komme inn i stua,
uten å ta av seg lua.
Glemte du det rent?
Det var ikke pent.
Kan noen vennligest komme hit og lære de små primulaspirene mine litt oppdragelse? De nekter jo plent å kle av seg jo. Begynner å bli litt bekymret for deres velvære kan en si, for de ser temmelig inneklemt ut etterhvert…
Ellers lite nytt på spriefronten. Sådde Habanero (chilli, mannens frøpakke), sorte Stemorsblomster, Frimerkeblomst og Hasselurt her forleden, men aaaaltfor tidlig å forvente noe i de pottene enda. Geraniumen (storknebb) venter jeg på fremdeles, den har nå fått seg en liten oppvåkningstur ut i kulda, håper det sjokker den igang.
PS: Nei, det er ikke så helt lett å få tatt skikkelige bilder av mikroplantene, har litt vanskligheter med å få tvunget kameraet til å fokusere der jeg vil… Men, men, dere får late som om dere har møkkete briller *lol*

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

  1. Kjenner igjen problemet med å ta bilde av blyge spirer 🙂 Flott blogg du har, jeg klikka meg inn fra hagegal. Legger deg til på linklista mi hvis det er OK for deg?

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her