Bukkehornspirer

spiremat3Det er mye en kan dyrke uten hage, faktisk så er det ting en kan dyrke uten jord også 😀
Kan jeg by på årets første grønnsaksavling? Bukkehornspirer.
Enklere enn dette kan det vel ikke gjøres. Spirer får du i alle velasorterte frøutsalg. Man skal egentlig bruke en egen sånn spireboks, men ettersom jeg får litt fnatt av sånne dilleting så gadd jeg ikke kjøpe det, og brukte i stedet et glass, et kaffefilter og en syltetøystrikk 😀 Funka som fjell.
Frøene ble vannet noen ganger om dagen, sto lyst på kjøkkenbenken mellom vanninger, og etter fire dager var det bare å gafle innpå. (Godt skjult fra alle de små skjøre blomsterspirene som vel ellers hadde tatt den store skrekken 😀 )
Akkurat disse spirene er litt bitre og lukter lett indisk. Kjempefine til wok eller salat eller det meste egentlig.
Bon apetit 😀
Les mer om ulik spirer og hvordan spire

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. De smaker fantastisk de bukkehornspirene 😉 Men huden min luktet karry i mange dager etter å ha spist dem 🙂

  2. Hmm, merket ikke noe til det jeg, men de sto nok noen dager ekstra før jeg spiste de. Det luktet mye mer av de til å begynne med enn de gjør nå, har sikkert innvirkning inn i systemet også 😉

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her