Dark Opal

darkopal2I dag tidlig fant jeg denne kameraten på spiresjekken. Det er Basilikum ‘Dark Opal’ og den var så mørk i bladene at jeg nok må ha oversett de første spirene i går. Nå er potta full av ivrige frøplanter, og det betyr at alle tre slagene med basilikum har spirt 😀
Nå venter jeg bare på at frøene jeg bestilte fra Impecta for noen dager siden skal komme, og så skal jeg så enda mer grønnsaker. Har fått litt dilla og bestilte for fulle 200 kr, noe som kommer til å bli myyye grønnsaker om alt slår til 😀 Fire slag gulrøtter (både hvit og gul i tilegg til vanlige), fem slag salater, tre varianter til med basilikum, persillerot, en par slag persille, to slag gressløk og to slag jordbær for ampel. I tilegg bestilte jeg fem slag tomater fra Tomatsidan så her skal det da bli litt å spise på fremover 😀

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

9 KOMMENTARER

 1. Hoihoi!
  Her er det nokre som ligg godt an
  med 5 OM DAGEN…
  Stadig triveleg å sjå bloggen din og lese om all den grønne aktiviteten!
  Supert!

  Svigermor

 2. Hehe, ja, det kan du jo si 😀
  Det er altså så utrolig innspirerende å se alt det spennende en kan så, at det finnes så uendelig mange slag salat eller basilikum, at det finnes hvit gulrot, at en kan få rød vårløk og sorte tomater og hvite jordbær!

  Nå er vi spent på å se hva alt det ulike smaker, håper jo at det ikke bare er utseendet som er spennende *lol*

 3. Tusen takk for koselig besøk i bloggen min.

  Jeg tror at malingen på plantepinnene skal holde, de er spraylakket med klarlakk til bil, så det burde forhåpentligvis tåle litt vann. Ellers så har jeg ikke malt pinnene helt ned, beholdt metallet helt nederst, det skal jo alikevel ikke synes.
  Skal stikke endel i jorden idag, så får vi se hvordan det går 🙂
  Ha en flott dag videre.

 4. Jeg glemte jo og kommentere spiren din *flau* Spennende med grønnsaker og urter. Skal du så mange forskjellige basilikum iår?

 5. Ja, det var planen med masse basilikum ja, jeg har seks slag så langt, det burde jo holde, men vi får se… *lol*

  Ideen er å plante tre slag basilikum i en potte, og så gi de bort som smågaver (utover alle jeg akter å spise selv da…) Men en veit jo aldri med planter, jeg er temmelig fersk som sååer, så jeg er spent på om alt blir som planlagt 😀

 6. Don’t know if you speak English, but I randomly came across your Blog and just had to comment and say that your pics are absolutely AMAZING!!!! Fantastic!

 7. Well, thank you Katie Mae and Sandpiper for those kind words. It is always nice to get compliments like that 😀 Im looking forward to looking into your blogs later tonight.

  Yes, I read and speak English fluently, I just hate to write in English, my spelling is bad enough in my native languish… lol

 8. Oh good! I’m glad you understood what I wrote. Your English and writing are both very good! Just in case, you didn’t speak English, I kept my other comment simple. 😉 I’ve come back a couple of times to your blog. You have such good pictures here. Thank you for sharing them.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her