Innegrønnsakshagen

gronnsakI dag har vært en sådag 😀 fant ut at jeg ville komme igang med grønnsakene så jeg har litt å mumse på fremover. Jeg har kun sådd litt av hvert slag, planen er å så flere ganger i løpet av sesongen. Skal bli spennende å se hvordan dette går 😀
Her er en liste over hva jeg har fått sådd i dag:
Alfalfa/blålusern
Ruccolasalat
Basilikum ‘Green ruffles’
Basilikum ‘Dark opal’
Basilikum ‘Cinnamon’
Timian
Kruspersille
Videre har jeg satt noen hvitløkskløfter i jord for å få gress 😀
Og nå skal jeg en tur i en nettbutikk og se etter flere gøye ting jeg kan dyrke inne 😀 kinesisk hvitløk, plukksalat og gulrøtter feks. Om noen har innspill på flere varianter som kan greie seg inne (jeg har jo plantelys må hvite) så gi lyd!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Hei. Har du prøvd takløk/luftløk ? Ellers er jeg i nybegynner fasen,så du er til STOR hjelp for meg 🙂 Stemmer på deg og ønsker deg LYKKE til
    Torill 🙂

    • Hei Torill. Har ikke prøvd de dessverre. Har ingen tips heller, utover å følge frøpakken.
      Hyggelig at du trives på Moseplassen, og takk for stemming!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her