Isskulptur

isskulptur-stripe
issklupturaDet er et helt fantastisk vær her i Oslo i dag 😀 Sola skinner fra helt skyfri himmel som er herlig blå. Jeg har gått en liten tur i nabolaget, og se hva jeg fant!
Ikke veit jeg riktig hvordan denne lille isskulpturen har blitt til, men jeg antar at det er fordi det har vært overtrykk under isen og vann vil ut. (Dersom noen veit eller vil synse så syns i vei i kommentarfeltet…). Vakker var den nå uansett, og temmelig vrien å fotografere ettersom jeg ikke overhode ikke kunne se den i displayet på kamera. Men med digitalkamera så er det jo bare å peke og klikke og se på det når en kommer hjem, kjekt sånn 😀
Figuren er vel ca tre cm høy, og sto midt i et digert isflak og er hel hele veien rundt. Om du klikker på bildene så får du de opp i stor størrelse.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

4 KOMMENTARER

 1. Hei, hei!
  Fantastiske bilde!
  Trur eg må ta ut eit av dei og ha som –ja, akkurat-bilde!

  Koseleg bloggprat:-)

  Svigermor

 2. Du er utrolig flink til å ta bilder! Vakker liten mini-skulptur du har fanget med kameraet i dag.

  God helg!

 3. Nydelig.:-) Jeg elsker sånne bilder…Har knipset noen selv også…fra Huk en kald januardag med hull i isen.:-) det blå mot is…og det kalde…vakkert.:-) Gry

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her