mikro-makrotur

Her har dere noen makrobilder fra denne morgenens mikro tur i moseskogen 😀
Utrolig hva en kan finne om en tar seg til til å se…
(Moseskogen er en del av hagen som er helt naturalisert, med mye stein, mose og selvgrodde trær.)

Jeg har fått noen spm om hvilket kamera jeg bruker. Det er faktisk et vanlig kompaktkamera. Det ble kjøpt sist sommer og vi er superfornøyd med det. Det er ikke så godt til innebilder, (jeg liker ikke blitsbildene). Men ute så blir det kjempebra. Det har en god makrofungsjon, og fungerer stort sett bra på pek og klikk. Det er alikevell slik at det kan være frustrerende å bruke pga at det ikke er mulig å angi fokuspungt. Men med mange forsøk så går det som regel bra.
Kameraet er Canon Ixus 800IS. Det er vel ikke lenger i salg, for når vi kjøpte det var det på vei ut av markedet og vi fikk det følgelig til en meget hyggelig pris. Jeg kan ellers anbefale andre å kjøpe utdaterte modeller på kamerafronten, det kommer nye hvert år, og da dumpes gjerne den gamle modellen.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Beautiful pictures. I love to look at nature like this – close-up and catching every detail. Amazing to see how each thing is designed.

  2. Glad you enjoyed the pics. And yes, I think it is fun to really bend down and find the hidden beauty in everyday things 😀

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her