Se så fine blodbegerene min er :D

Hihi, se så fine de har blitt 😀 De har jo ikke kommet så langt som dette alle sammen da, men de vokser så fint at det er en fryd å se 😀
I god blodbegerstil har det nå også begynt å komme lange utstikkere… (Til de uten erfaring med denne, det er en klatre/slyng-plante som plutselig drar i vei med noen rimelig energiske utløpere som vikler seg inn i alt og alle andre). Jeg kniper de av litt utpå jeg, så får jeg se hvordan de utvikler seg. Har uansett ikke lyst til at de skal få herje rundt på egenhånd, og klatrepinner har jeg ikke.
Jeg gleder meg i allefall enormt til sommeren og blomstring 😀
Purple bell vine, Rhodochiton atrosanguineum, my summer favorite 😀

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her