Tomatplantene vokser :D

Og allerede nå går det ann å se forskjell på noen av de. De har ulik størrelse og farge og duft.
Her har jeg tatt bilde av ‘Sub Artic Plenty’ og ‘White Currant’. Sådde de direkte i små potter delt inn med melkekartongpapp, det funket igrunnen veldig bra. Men nå tror jeg plantene trenger mer plass og bedre jord. Det må nok venter litt for det er ikke plass før jeg får inn flere armatur på planterommet.
Her finner du en tidligere post om tomatfrøene mine. Om du leter etter såtips og dyrkningstips og tips på plantevalg  så anbefaler jeg (igjenn) «odlingsråd» hos tomatsidan.se
mmm, jeg gleder meg i allefall til jeg kan spise tomater om en evighet…

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

5 KOMMENTARER

  1. Deilig med tomater da. Men i år må de gi plass til melon og agurk, i drivhuset hos meg. Tomater, er det ingen som spiser her enn meg. Men agurk håper jeg faller i smak.

  2. tomater som er den aller beste grønnsaken av alle? Men du kan da vel ha tomater utenfor drivhuset også du da? Det er nå det jeg skal (ettersom jeg jo ikke har noe drivhus *lol*)

  3. Jeg synes ikke noe særlig om tomater kjøpt i butikk, spiser de som pynt på mat. Men derimot tomater som er dyrket hjemme og har fått modne helt før man plukker dem, spiser eg som epler. De er nydelige. Butikktomatene er jo plukket før de har fått bli helt modne. Du får sikker mange gode tomater av disse plantene, mosefrue. Hilsen Anne

  4. Thank you to Mrs. H-H and family 😀 Ill see you this weekend 😀

    Anneka; det er jo ikke noe som er bedre enn hjemmedyrket, solvarmvarm frukt og grønt rett fra hagen 😀

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her