Alunrot – Heuchera

heuchera spireTing begynner å tyte opp av bakken både her og der 😀
I spirevinduet står det nå pottevis med ulike heucerafrø til spiring, og ute så kommer det opp en par medbragte heuchera i pottene som tidligere levde i bakgården i sentrum.
Heuchera er en staude jeg virkelig fikk sans for i fjor, og jeg er stadig på jakt etter nye sorter. Det er primært bladverket som er spektakulært på disse, men også blomsterstandene kan være flotte. De er skyggetålende og delvis vintergrønne og generelt ganske greie å ha med å gjøre.
Nå er jeg superspent på hvor god spriring jeg får på sortene jeg har sådd, miksen kom opp som gress i allefall 😀 Heuchera skal også være mulig å lage bladstiklinger av, så når disse på bildet her er litt større skal jeg absolutt prøve det.
Om du har lyst til å sikle så anbefaler jeg disse ulike nettsideneLucsperennialworld,  TerraNova, Hostas&Zo
Heuchera, a wonderful perennial 😀

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her