Hagevandring hos Maria

vaarsamling-maria
I dag har jeg vært på besøk hos en venninde med en nydelig hage, og her var det litt av hvert snaks på vei opp av bakken 😀
Bildene viser ovenfra fra venstre:
Geranium, Tusenfryd, Våriris(Iris reticulata Kathrine Hodgkin).
Kubjelle (Pulsatilla vulgaris alba), Primula, Bergenia.
Stjerneettellerannet, Geranium, Krokus.
Flowers in a friends garden 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

  1. Åh så mye søtt! Dette var en kjepefin blomsterkollage. Så fint at du skriver navnene på blomstene du tar bildet av, så vet jeg hvilke blomster jeg kan satse på av vårblomster i planlegginga av innkøp;)
    Du får ha ei fortreffelig helg:o)

  2. Takk for hyggelig tilbakemelding jenter 🙂

    Jeg lager alle mine collager på Photoshop, så ja, jeg lager de for hånd. Det er i grunnen enkelt, er bare å kopiere inn bilder og gjøre de i rett størrelse og beskjære de.

  3. Your friend has a beautiful garden and you took wonderful pictures of all of them! That collage would make a wonderful framed print to hang. I like that green fuzzy looking flower and the pink one that looks like a sea creature 🙂

  4. Nydelige og fargerike bilder! 🙂
    Det må ha vært en fin hagevandring ja.
    De Irisene er så fine. Her blomstret de i februar.

  5. What a beautiful garden! So many interesting and different flowers. I can’t believe how far behind I am in visiting blogs, but I’m trying to catch up a little today.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her