Markblomster og vårens magi

hvitveis-spireKrokus og tulipaner og snøklokker er vell og bra, men det er når naturens egne blomster kommer jeg føler våren virkelig er her. Hestehov er jo først ute, men det er slik en grøftekantblomst og teller liksom ikke helt ettersom de er så påvirket av bilenes trafikk.
Hvitveis derimot 😀
Så du kan vel tro jeg var glad når det dukker opp to slike oppe i «skogen» vår. Det er jo ikke så mye spennende der oppe av vekster foreløpig, men det dukker da opp litt her og der om jeg bare ser godt etter. Nærsyntblomster kan man vel kalle dette, i allefall før de danner hele tepper 😀
Anemone nemorosa (see link for common names), is a true springflower for me. This one is growing in my «forest» (rather small one *lol*)

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

  1. That’s so beautiful and delicate. I like the little thingies in your previous post, too. Very artsy!

  2. Likte dette bilde. Det beskriver våren perfekt. Livet som kommer opp mellom tørre blader og gress. Veldig bra tatt.

  3. Ja ikke sant! Tenkte akkurat på det samme i dag. Har noen få hvitveis som dukker opp i rosebeddet hver vår. Kjempekoselig.

  4. How neat to see it opening up like that! You take such very good close shots. I never seem to get good close-ups of plants

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her