Tomaten 'Tidlig rød' var tidlig ja…

tomatblomstSe bare her, nå blomstrer den allerede!
Og det på tross av at jeg faktisk greide å holde meg og ikke sådde så tidlig som jeg egentlig hadde lyst til… (Jeg husker ikke helt, men jeg tror jeg sådde i begynnelsen av mars).
Plassproblemene er overhengende, og armaturen kommer ikke høyt nok opp, eller det finnes jo steder hvor armaturen kommer høyere, men der er det ikke så varmt og kjekt og tvertimot litt trekk.. jaja, jeg finner en løsning på det snart, det går seg alltid til på en eller annen måte.
Plantene ser i allefall eksemplariske ut, føler meg riktig stolt over de flotte tomatplantene mine. De fleste er nå ca 40 cm, dvs 30 cm forøkning på en mnd! Ikke er de det aller minste strantne heller så dette lover bra 😀
Mens jeg venter på utevær så leker jeg bie og eller vind og har litt sex med blomstene, eller ville det vel bli lite frukt gitt…LOL
Dersom du lurer på hvilken sorter jeg har sådd mm så trykk der det står nam-nam under etiketter 😉
Some of my tomatoplants are flowering allready!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

9 KOMMENTARER

 1. Hihihi, det gjødsles her ja 😀
  Hjemmeavel er godt da, og så er det en deilig del av hagingen å kunne plukke til munnen 🙂

 2. Nei, jeg har desverre ikke drivhus. Jeg har de stående på planterommet, det må de stå i noen uker til, så regner jeg med å lage et lite midlertidig plasthus inntil en vegg ute for å hjelpe det gjennom kalde netter i starten

  Gjødsel, nja, jeg bruker «man tager det man haver» så det var flytende vanlig utesuperba først, men nå har jeg fått meg noe flytende organisk 😀 Har svakt gjødselvann hver gang jeg vanner. Jeg tror den gode veksten nok også skyldes at de står med meget godt lys 😀

  Dette er jo mine aller første tomatplanter noen sinne, så jeg synes jo det er superkjekt at de gror, og nå håper jeg at jeg greier å holde de friske til de skal ut 😀 Er jo innmari spent på hvor lang tid det tar før det blir modene tomater da… 😀

 3. Så synd det tar slik plass med disse plantene. Men stas er det jo når en får det til og da;)

  Flotte bilder i innlegget nedenfor her og!

  En fin uke ønskes deg og plantene dine;)))

 4. Himmel og hav for en tomatplante! Min er ikke stort mer enn 18 centimeter og med fire, magre grener. Blomster kan den bare drømme om på en lang stund ennå. Og jeg plantet nok omtrente samtidig med deg. Hm … tror jeg må finne noe mer lys til plantene mine.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her