Endelig har tomatene kommet ut.

tomatburtomatkaos
Det begynte jo så fint, med spennende tomatfrø og flotte småplanter. Men så skjedde det som ofte skjer med tomater… de ble stående for lenge inne…Dermed gikk det som det måtte gå, tomatkaos på planterommet, (bildet er tatt etter at jeg hevet lyset da plantene hadde vokst inn i det, det var bare det at tomatplantene hadde tatt i bruk lyset som klatrestativ, så dermed kolapset alt).
Men nå har jeg endelig fått plantet ut de vi skulle ha og gitt bort alle de plantene jeg skulle gi bort. Med det pangværet vi har meldt fremover så trenger jeg jo slettes ikke det fine plastburet tomatene har fått, men aldri godt å vite hvordan sommer man får, om den blir like sur og våt som den siste så… Jeg har forresten tenkt å fylle mer jord i kassa etterhvert, mannen må bare komme hjem fra Utandet først for det er ikke en fruejobb å løfte jordsekker 😉
Så til alle dere andre som har slengete tomatplanter, dere er ikke alene *knis* (og tomatplanter er visst egentlig en slyngplante…)
My poor tomatos, they were sowed way to early, but now they have a new permanent home outside 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her