Tomat i vente :)

tidligroedtomatJepp, det blir tomater på tomatplanten 🙂
Her ser du «Tidlig rød», som er tidlig 😉
Tomatplantene mine står oppe på planterommet og roooper på å få komme ut i bedre forhold, men de må nesten stå der litt til for selv om det er varmt på nettene nå så holder det seg neppe sånn. I mens så blir det kjapt nesten 30 grader der oppe, selv med maks lufting…
Men men, dette pangværet holder vel ikke i evigheter 😉 At noen av plantene begynner å bli litt for lange til å holde seg selv oppe får heller være, de får støtte seg på hverandre en liten stund til og så skal jeg se om jeg kan finne noen pinner til de.
Min aller første tomat 😀 Nå er jeg bare usansynlig nyskjerrig på hvor lang tid en tomat bruker på å modes…
Ønsker dere alle en deilig langhelg, håper dere alle har like fint hagevær som vi har!
My very first selfprodused tomato 🙂 I whish you all a lovely weekend!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

7 KOMMENTARER

 1. Grattis med tomat!! Hadde selv tomater for første gang i fjor. kjempegøy.
  I år går det i agurk. Så får vi se om jeg får det til.

 2. Åh – heldiggris! Mine tomatplanter er nettopp blitt – tomatplanter. Blomstring ila en fjortendagsersperiode, kanskje?

 3. Jeg er imponert! Tomater så tidlig!? Herlig!
  Mine planter er bare «babyer» enda. Hvilken sort har du?
  Jeg har Sungold, som er min favoritt. Har den hvert år. I år har jeg også Red Figaro tomater. De er gode også. 🙂

 4. Ida, vel, jeg sådde 1. marsj, det hjelper jo på da 😉

  Her har jeg skrevet om tomatslagene
  http://moseplassen.blogspot.co
  I tilegg har jeg sådd Sub artic plenty, og så spirte ikke den «sorte» tomaten desverre.
  Den på bildet er den sorten som har kommet lengst, «Tidlig rød».

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her