Frøken Markblomst 2008 – konkurranseutlysning.

Velkommen til konkurranse! Dette er en helt upretensiøs konkurranse, som er åpen for alle uansett om dere har hageblogg eller annen blogg eller ikke har blogg i det hele tatt. Du trenger ikke være en fast leser eller planteekspert, du trenger kun å finne en markblomst, et kamera og en internettforbindelse 🙂
Konkurransen går ut på at vi alle finner frem til den markblomsten vi synes er finest/tøffest/? og så representerer denne markblomsten din blogg/deg her i en uhøytidlig missekonkuranse hvor leserene av denne bloggen stemmer frem en vinner.
Hvordan delta:
* Velg ut en blomst/plante som du av en eller annen grunn føler er den du har lyst til å presentere.
* Tar et portrettbilde av planten, og gjerne flere bilder om dere vil, også i helfigur. Det er mulig jeg bruker flere enn ett i presentasjonen.
* Gi blomsten ett egennavn (et vanlig navn eller ett tullenavn)
* Presenterer henne med noen ord: Beskriv hva du synes er spesielt med henne, eller hvordan hun ser ut, eller hennes egenskaper. Fint om du oppgir hva slags blomst det er om du vet det, om du ikke veit, så er ikke det stress. Også fint om dere lenker hit til moseplassen slik at lesere kan forstå sammenhengen og være med på morroa.
* Dere som har blogg lager en post i bloggen deres og varsler meg i kommentarfeltet på denne bloggen. Dere som ikke har blogg eller som føler at innholdet ikke passer på bloggen kan sende meg deltagelsen pr e-post til Moseplassen alfakrøll gmail.com og varsle så i kommentarfeltet at dere har sendt en e-post.
*** Ta gjerne en titt i presentasjonene for Frøken stemor 2008 så får du en ide om hva jeg er ute etter, du kan også klikke deg videre til de orginale postene i frøknenes egne blogger. Er det noe du lurer på så spør i kommentarfeltet til denne posten 🙂
Jeg kommer til å hente tekst og bilder fra bloggen/eposten deres, og så lager jeg en presentasjon her på denne bloggen. Når dere melder dere på konkurransen så godtar dere også at jeg bruker bildene og teksten til presentasjonen, og dere godtar at jeg redigerer litt i tekst og bilder. Jeg kommer til å lenke tilbake til deres bloggposter om frøkna.
Påmelding fra i dag og frem til natt til den 8. juli. Kandidatene presenteres så her på bloggen, og så holdes avstemingen åpen frem til natt til 15 juli. Vinneren presenteres den 15 juli.
En markblomst er en blomst som naturlig hører til norsk flora, en villblomst om du vil. Desverre er det ikke klare klare grenser mellom hva som er en markblomst og ei. Endel av de planter som pr i dag vokser i grøftekanter og enger er egentlig forvillede hageblomster. For enkelthetsskyld så godtar jeg til denne konkuransen alle blomster som har vokst opp utenfor en hage, og blomster du finner i en hage men som du føler naturlig hører til i det «fri».
Jeg håper det blir mange bidrag, så kom igjenn, sleng deg på!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

18 KOMMENTARER

 1. Morsomt 🙂 Blir gøy å se. Det er mye flotte markblomster. Jeg skal jogge ut i morgen å ta bilde av nattfiolene. Vår eneste orkide her. Håper de står ennå. Tror vi skal forsøke oss på disse kandiserte stemorene. Gøy å forsøke iallefall. Har ferie alene denne uken, så vi må jo finne på noe. Ha en fin uke. Hanne

 2. Tenk at jeg dukket opp akkurat idag igjen, på bloggen din!
  NÅ skal jeg være med!
  Natta! Kosleig, forresten, dette her.
  Klem fra Nunne.. lykke til!

 3. Jeg sitter spent og venter på hva dere finner jeg 🙂
  (Og som huskelapp til meg selv, Marie på Heimdal er med.)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her