Konkurranse: Vinterhagen!

Jeg liker årstider!
Jeg liker at vi i Norge får oppleve endring gjennom året, og hver årstid har noe å glede seg over.

Akkurat nå tryller frost med vann og lager frost, is og snø. Og jeg vil gjerne bidra til å løfte frem det vakre i vinterhagen, og håper du blir med på det!

frostender-7

Så: Derfor startet jeg i går en helt uformell konkurranse på facebooksiden. Den er så improvisert og uformell at jeg ikke har fått skaffet premie enda, men det ordner seg nok på mandag.

Hvordan delta:
Legg inn ditt mest fascinerende/ inspirerende/ vakreste bilde i denne facebooktråden. Påmelding åpen ut onsdag (ja, jeg sa først mandag, men jeg ser jeg trenger mer tid så jeg flyttet det). Når påmelding er stengt bruker jeg en par dager på å se gjennom bildene, og plukker ut noen finalister som jeg presenterer, og så stemmer dere frem en vinner!

Målet her er som alltid å få folk til å dele sine hagegleder, det som gleder deg gleder nemlig også andre. Håper du blir med!

Det er allerede 50 bidrag, se de her, og legg inn din egen vinterskatt 🙂

frostbilder frostbilder-4

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her