Vinnerene av islyktkonkurransen!

For et herlig eventyr det har vært med islyktkonkurranse! Kjempemessig oppsluttning rundt både påmelding og stemming. Nå har jeg telt, og kan med glede meddele at vinnerene ble:

* Vinner stemt frem på blogg: Nr9, Grankvist og strikk av Tone Gro Dølemo @Tgd75
* Vinner stemt frem på Facebook: Nr3: Med campanulla av Britt Brynildsen
* Vinner stemt frem på Instagram: Nr14, Randform med bær av Anne Ravndal  @Annravn11

Alle tre får velge seg en islyktform hos Multitrend. Jeg digger islyktformer fordi de er så enkle å dekorere, og konkurransen viser jo klart at dekorerte islykter imponerer dere også 🙂

I tillegg til vinnerene har jeg trekt ut en av de som stemmer på hver av de tre plattformene, som også får velge seg en islyktform hver fra Multitrend 🙂 De heldige er: @mai_tyren 1970, Camilla Lorange Lindeberg og Catrine Greaker.

Alle vinnere kontaktes direkte via kanalen dere deltok/stemte i.

konk-brynhildsen
konkurranse-dolemo
konkurranse-Ravndal

Se alle finalistene her.
Om du vil ha enda mer islyktinspirasjon så anbefaler jeg på det sterkeste at du svinger innom #moseplassen på instagram og kommentarfeltene på Facebooksiden. Og fortsett å dele bilder av islyktene deres!

islykter-finale-blogg-ligger

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her