Islyktkonkurranse-finale. Stem på din favoritt, vinn en islyktform!

Det har vært utrolig moro å se alle islyktene dere har sendt inn bilder av under konkurransen. 1000 totalt fra Instagram og Facebook er rett og slett imponerende. Det var IKKE lett å sortere meg frem til de atten finalistene. Men nå er de her, og jeg håper du blir like inspirert som meg til å leke videre med islykter. (Du finner oppskrifter på hvordan lage islykter her).

 

Konkurransen er sponset av Multitrend, som blant annet har et strålende utvalg islyktformer i sin nettbutikk.
Premien er en valgfri islyktform, og det er premier både til de som vinner konkurransen, OG dere som hjelper oss til å kåre vinnerene!

Jeg tester ut noe nytt denne gangen: Dere kan stemme både her på blogg, og på Facebook og Instagram. Stemmer avgis i kommentarfeltet slik at det er mulig for meg å kontakte de som trekkes ut for islyktform.

– Alle 18 finalister presenteres nedenfor, her på bloggen kan alle stemme.
– Finalister 1-9 er hentet fra Facebook. Dersom du har facebookkonto så kan du stemme på din favoritt der
– Finalister 10-19 er hentet fra Instagram. Dersom du har instagramkonto så kan du stemme på din favoritt der
– Det betyr at du totalt kan avgi tre stemmer, fordelt på en på blogg, en på instagram og en på Facebook.
– Avstemningen er åpen til og med mandag den 18. januar!

– Jeg trekker en tilfeldig vinner fra kommentarfeltet på Instagram, en fra kommentarfeltet på Facebook og en fra kommentarfeltet her på bloggen. Disse tre får altså også velge seg en islyktform hos Multitrend.

islykter-finale-blogg1
1. Beate Grandal Ervum – 2. Sofie Elisabeth Hermann Brekken – 3. Britt Brynildsen – 4. Ida Kristin Vollum – 5. Nina Weber – 6. Solhill Kilsti
islykter-finale-blogg-2
7. Uhøytidelige Berit Lieberknecht – 8. Astrid Arntsen – 9. Tone Gro Dølemo 10. Wenlise_fold 11. Granmaja
islykter-finale-blogg3
12. Brhasus 13. ninakellingsen 14. Annravn11 15. lil_stine 16. Hegesteine 17. Mmykland 18. Gretesolsvik

Alle bilder blir større om du trykker på de.

Tusen takk til alle dere som har bidratt med bilder av deres islykter! Fortsett med det!! Det er så gøy å se all variasjonen og skapergleden, og jeg ser godt ut av statistikken at leserene mine er enige. Det er feks svært mange som titter inn i kommentarfeltene på Facebook når dere deler bilder der.

Husk å legge igjen kommentarer for å stemme frem din favoritt blant 1-18 i kommentarfeltet nedenfor, og eventuelt ekstra på Facebook for bidrag 1-9, og Instagram for 10-18!
For å kommentere her på bloggen må du legge igjen en epostadresse. Denne er det KUN jeg som kan lese, og jeg bruker den kun for å få kontakt med vinner.

PS: dette er ment som en helt uformell konkurranse. Ettersom premiene ikke er så  store har jeg tillat meg selv å gi noen av finalistene ekstra eksponering. Det handler tross alt om inspirasjon dette, og selv om det kanskje kan påvirke noen til å stemme, så har jeg mest tro på at folk velger det de liker, ikke det jeg har vist på tv osv 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

60 KOMMENTARER

  1. Likte nr 17 aller best. Veldig koselig stemning. Lagde mange islykter på hytten i julen. Tok sin tid da hele trappen skulle fylles til nyttårsaften.

  2. Lander på nr. 3 jeg.
    Fikk opp forstørrede utgaver av bildene lenger ned, det kunne kanskje henvises ved bildene lenger opp.
    Uten insta, er man kanskje uten mulighet til å fange opp/delta i konkurranser (var jo litt artig å delta innimellom, tidligere, via blogg)

    • Hei Monique, en kunne jo delta både via instagram og via facebook, så jeg føler at det er ganske godt dekket da. Men ja, jeg savner faktisk også bloggkonkurransene, men holder jeg de så er det veeeeeeldig mange flere som holdes utenfor. Men vi får se, det blir iallefall en ren bloggsak til våren, og det blir mulig å delta i x-faktor med blogg, selv om jeg der nå i år også åpner for annen påmelding.

  3. Tusen takk til alle som har stemt! Jeg setter nå strek og begynner å telle. Svar offentliggjøres og vinnere kontaktes i løpet av onsdagen.

  4. Så mye flotte istykker. Nå skal jeg kjøpe balongen, å leite rundt i huset etter gjenstander som kan brukes

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her