Frøken stemor 2008

frøken stemor knappJeg tenkte jeg skulle prøve meg på noe nytt, en liten missekonkuranse. Om dere synes dette var artig så kan det hende det blir flere slike kåringer 🙂
Mange har stemor i hagen eller på balkongkassen. Det er en deilig liten vårplante som kommer i mange ulike utførelser og som vel er i gang over hele landet nå, og derfor tenkt jeg at denne kunne passe for en liten konkuranse.
Hva om vi alle tok oss en runde i hagen eller balkongen og valgte ut den av våre stemor som vi synes er flottest? 
Regler:
* Ta et portrettbilde av henne og presenter henne med navn på din egen blogg, du må gjerne skrive en liten beskrivelse til. Feks beskriv frøknas egenskaper eller utseende eller hvorfor du synes hun er finest.
* Si i fra i kommentarfeltet på denne bloggposten.
* Dersom du ikke har en blogg eller ikke synes det passer på bloggen din så kan du sende meg bildet med presentasjon på en e-post moseplassen -alfakrøll- gmail.com og så skal jeg presentere de her. Vennligest si i fra i kommentarfeltet at du har sendt en mail så jeg kan si i fra om den ikke kommer frem.
* Har du ikke stemor selv? Vel, du må gjerne ta bilde av en på et offentlig areal, jeg er ikke så nøye på sånne detaljer 😉
Påmelding må skje senest mandag 9 juni 2008  (ps dette er utlysningen for 2008, må ikke forveksles med den i 2009)Tirsdag lager jeg en avstemning, og så kan vi alle stemme frem til og med lørdag. Vinneren kåres på søndag den 15 juni 🙂
PS; til presentasjonen her så kommer jeg til å låne bildene og teksten deres, så ved å melde seg på denne konkuransen godtar dere at jeg publiserer bilde av kandidaten og teksten du skrev til.
Håper mange av dere blir med 😀
_______________________
Moseplassens deltager til frøken stemor 2008
Jeg var i dag ute hos alle mine små frøkner og hadde en titt og en prat. Og etter streng juriering har jeg kommet frem til hvilken av alle mine stemor som skal få representere Moseplassen i konkuransen om å bli frøken stemor 2008.
La meg presentere dere for Silje
frøken siljeSilje er en urinvåner på Moseplassen, og en riktig hardhaus. Hun og søstrene hennes har gledet meg med sitt nærvær siden januar, og trosset gang på gang snøen. Silje har nok sådd seg selv, og hun har mange søstre i beddet som ligner litt på henne. Det overrasker nok mange å høre at den lyse, fagre og tandre Silje er så robust som hun er, men det viser bare at det er ikke alltid en kan se utenpå hva som foregår inni en pike 😉
Hi, im inviting you all to join in on a little competizione: Miss Viola/Pansy 2008!
Take a picture of your favorite viola/pansy and present her on your blog. Tell me about it in this blogpost. Open for entry until next monday, they will all be presentet in this blog on tuesday and you may vote until saturday. The winner will be announced on sunday 15. of june

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

34 KOMMENTARER

 1. What a lovely viola! I will enjoy looking at your contest entries…they are such sweet flowers in all colors.

 2. Jeg tror ikke jeg har noen stemor i år faktisk *sjokkert over meg selv* men synes din er en verdig kandidat! Nydelig! Men du – burde du ikke legge ut konkurransen på topp på hageblogger – oversikten også, så flere ser den? Og kanskje på HagEgal?

 3. Eg har presentert mi «frøken stemor» på bloggen min. Ho er ikkje så veldig spesiell, men ho er vakker synest eg.

 4. Jeg har lurt på om jeg skulle annonsere på Hageblogg siden, men kom frem til at det kansje er best at det er en helt nøytral lenkeside. Men jeg er åpen for innspill, om andre synes det passer inn så kan det godt hende jeg ombestemmer meg.
  Hagegal hadde jeg ikke tenkt på. Men samtidig føles det litt rart å ha en ekstern konkuranse og så annonsere det der. hmm, må tenke på det tror jeg.

  Hyggelig at dere er med dere som er med 🙂 Håper flere slenger seg på!

 5. Jeg melder med dette på min kandidat Agnes, hun er presentert på bloggen min, med link hit til deg.

 6. kjempeflott med alle som blir med, håper at din rekker i blomst da anniken, men blyge knoppepiker kan da også delta 😉

 7. Jeg blir med ja:D Legger ut på bloggen så snart jeg kan.

  Hadde du tenkt å samle alle deltakerene(m.kanditaturene) på hageblogger og ta avstemmingen der eller? Annonym før avstemminga eller ikke?

  Artig konkurranse:-D

 8. Flott at du blir med Katrine, anngående hvor konkuransen går, nei, jeg hadde tenkt å kjøre hele greia her jeg.
  Er litt forsiktig med å ta det over i hageblogger da jeg opprinnlig har tenkt at det skal være et nøytralt lenkested. hmm. men jeg blir litt usikker når dere spør. hmm, kansje jeg legger inn en liten notis der om at det er noe på gang i allefall.

  Men jeg hadde ikke tenkt det skulle være anonymt hvor frøknene kommer fra nei, det ville jo uansett ikke funket ettersom alle kan lese kommentarene her. Litt av det artige er jo dessuten å kunne bli litt kjent med nye blogger og bloggere.

  Jeg kommer til å presentere frøknene med navn og hvor de kommer fra. Så setter jeg inn bildet deres og teksten som dere har skrevet til, og en lenke til bloggposten.

  Selve avstemningen er jeg ikke helt sikker på hvordan jeg skal gjøre, tenkte å prøve ut den avstemningsfungsjonen og se hvordan den funker, da blir det anonymt hvem som stemmer hva, og det er vel best.

 9. Høres flott ut! Og det skal da bare være en gøyal konkurranse. Gleder meg til å se alle favorittene.

  Ha en stålende dag:D

 10. Da har jeg lagt ut en kandidat på bloggen. Masse fine bilder som ligger ute allerede hvertfall:))

 11. Da har også jeg tatt en runde med fotopperatet igjen;)
  Dette blir jeg med på, så artig da!
  (men klarte ikke bestemme meg for bilde da, så du får bare plukke ut et av de du)

 12. så artig at så mange blir med på dette, gleder meg til tirsdagen og den samlede presentasjonen av alle sammen 😉

 13. Hvor la jeg inn at nå hadde jeg valgt min kandidat? Kankskje et annet sted? Vel, min kandidat er «Baby Violet» – men du har jo kommentert det, så du har jo sett det 🙂

 14. Nå sitter jeg og koser meg med alle kandidatene og legger dere inn i presentasjonen. Jeg hadde gjort dette underveis, men typisk nok så ble hele innlegget spist opp av det store stygge internettet…

  Mange flotte frøkner 😀
  Husk at jeg har utsatt fristen for påmelding til kl 18 i dag!

 15. Jammen jeg da? Klokka er 10, juni..Og jeg rakk ikke satsskuddet… Når går neste kokurranse av stabelen da??? Tør jeg foreslå frøken peon? Ideen er ille flott!!! (Du kan jo la vinneren vinne å sende en premie til forrige vinner eller noe sånt? en stikling??)

 16. neste konkuranse ja. Jo, det kommer jo flere 😉
  Jeg hadde tenkt å åpne for å diskutere sånn etterhvert. Greit å ha de med litt avstand så bloggere og lesere ikke blir lei. og så er det jo fint å finne en blomst som mange har og kan være med på.
  Peon er et fint forslag, akkeleie kansje, eller klematis. Det blir i allefall garantert en frøken rose. hmm.

  Men artig at du hadde hatt lyst til å være med 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her