Peonblomstring :)

peon hvitHer ser dere beviset på at peoner er langt mer hardhause enn folk tror. Dennne fikk jeg i posten i begynnelsen av april. Den bodde inne på planterommet til å begynne med og fikk raskt knopp. Nå har knoppen sprunget ut 😀
Det er kun den ene blomsten, og den er liten, men jeg synes alikevell det er godt gjort for en plante som nylig har blitt flyttet på. Den bor nå i en 7 liters potte i halvskygge, og der skal den bo til vi får gjort i stand bed til den i høst.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Å så nydeleg! Eg har planta tre peoner i år, håpat at dei vil leve her hos meg. Eg planta ei for eit par år sidan, men der var det sikkert for vått. Ho forsvann iallefall.

    Eg har tagga deg 🙂 Kikk innom hos meg 🙂

  2. Hei 🙂
    Dette er en nydelig peon som lukter helt himmelsk. Jeg hadde en, men har akkurat flyttet fra den. Kunne tenkt meg en ny en men vet ikke hva den heter. Kunne du ha hjulpet meg med navnet på den ?

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her