Rådyr på Moseplassen!

rådyr i hagenVel, sånn strengt tatt så var den ikke egentlig på Moseplassen, den var hos naboen, men pytt 😉
Jeg og mannen skulle dra ut på en liten søndagstur i formidag, jeg gikk ut døra i forveien og sto og så på noen Heuchera jeg har stående ved inngangsdøra når jeg hørte noe rasling. Så opp og så noe brunt på eiendomen til naboen. Synes det var litt pussig med en så stille hund, helt til jeg jo så at det jo slettes ikke var noen hund, men et rådyr 😀
Frøkna var ikke det aller minste sky, og ble stående en god stund sånn at jeg fikk fomlet frem kameraet og tatt noen bilder. Så jogget hun videre i sin jakt på godsaker i hagene.
En utrolig artig og hyggelig liten vilmarksopplevelse i sin egen hage midt i byen 😉
This is a roe deer, and I am standing next to my house taking this photo 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

10 KOMMENTARER

  1. Det er flotte dyr, men ikke fullt så moro når de spiser plantene… Her er tre rådyr i skogen ved siden av huset. Hver vinter kommer de inn i hagene. Denne vinteren var det jordbæråkeren som fristet mest… Går imidlertid som regel bra:)Det meste har overlevd.

  2. Så festlig å møte sånne i hagen. De er ikke velkomne her altså for de spiser jo alt som er godt *s*, men vakre er de!

  3. Ååå så nydelig hun er, flott bilde. Tenk å få se dette synet når man kommer ut av døra.
    🙂

  4. neida, jeg veit de er hatede i hager 😉
    Noen på hagegal kalte de for stylteråtter her om dagen *knis*. Men nå tror jeg ikke det er noen fare for massivt inngrep her så langt inn i boligområdet, så da synes jeg bare det er flott med et dyr en gang i mellom. (i allefall helt til de har beitet i seg praktplanter…)

    Mary, thank you 🙂

  5. Her hopper de bare igjennom hagen vår. Flotte dyr!
    De kunne gjerne stoppet opp litt så jeg fikk tatt noen bilder ja.
    🙂

  6. For et nydelig bilde. Jeg elsker å fotografere rådyr. I år har jeg møtt rådyret med kalv allerede. En vakker opplevelse. Ha det fint videre i forsommeren:)

  7. Oh, what a beautiful creature! I want one! 😉 I looked at your previous posts, too. It’s been so busy lately, that I haven’t been able to keep up with the blogging as much I used to, so I’m just trying to catch up a little this morning. The flowers in your previous posts are GORGEOUS!

  8. sandpiper, thank you 😀

    Ja, jeg føler meg utrolig heldig som fikk tatt bilde, der fikk jeg igjenn for at jeg manisk går rundt med kamera hele tiden *knis*

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her